Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoerotikus aszex vagyok?
Igen, az is könnyen meglehet, hogy "demi" vagy. Akik csak akkor éreznek szexuális vonzalmat, ha a partnerrel már kialalult egy mélyebb bizalom, szerelem. Bár én annyira nem kedvelem ezt a megnevezést, hogy demiszexuális, mert úgy hangzik, mintha ez egy orientáltság lenne, miközben szerintem csak szimplán egy egyéni szexuális preferencia. De ez csak egy kis kitérő. Aki szereti így megnevezni magát, hát tegye.
Én azt javaslom, ha nincs még tapasztalatod és bizonytalan vagy, akkor ne nagyon ragaszkodj elsőre a címkékhez, csak hagyd, hogy kialakuljon. De akkor ha jól értem téged egyáltalán nem vonzott soha a szex. Magadnak sem okoztál örömöt, ha jól értem?
"A legnagyobb baromság az ilyen kitalált sz.rok alapján egy életre bekategorizálni magad.."
Szerintem meg kifejezetten felszabadító, hogy ha az ember meg tudja nevezni mit érez, és ez alapján tud keresni hasonlóan érzõ embereket, közösséget, nem érzi magát egyedül meg defektesnek.
Senki nem mondta, hogy az ember nem változhat, kísérletezhet különbözõ identitásokkal.
25 évesen aromantikusnak éreztem magam, ez leírta azt, amit addig tapasztaltam. Aztán ez változott, megismerkedtem a párommal, és most már a demiromantikus közelebb áll hozzám.
De ennek ellenére nem érzem úgy, hogy korlátozva ettem volna, vagy lennék ezek a megnevezések által.
Épp ellenkezõleg, amikor valaki beugatja, hogy "jaj srácok, hagyjuk már ezt a sok cimkét, ne akard magad bedobozolni", az felb@ssza az agyamat.
"Petike ne legyél buz!, még rúl fiatal vagy, nem tudod még mit akarsz, majd én megmondom neked, menjél a sarokba, maradj csendbe, oszt' legyél szépen heteró jó?"
Felnõtt emberek vagyunk, hagy tudjuk már magunkról ki vagyuk.
Vagy az zavar, hogy tanultál egy új szót? Hallottál valami olyat ami eddig még nem, és félsz, hogy túl sok helyet foglal a fejedben?
8: Végre valaki!
Teljesen osztom a véleményedet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!