Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire màs a szex különböző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire màs a szex különböző partnerekkel?

Figyelt kérdés

7 éve hàzasok vagyunk, párommal 12 éve vagyunk együtt, gimis szerelem volt. Soha nem volt más partnerem, és egy ideje gondolkodóba ejtett, hogy vajon milyen lehetne mással, mivel sajnos a mi szexuális életünk nem éppen megfelelő...

Elgondolkodva rajta valószínűleg azért, mert egyikünk se volt soha mással, és ki tudja, lehet nem is tudjuk, hogy milyennek kellene ennek igazából lennie. Nekem sose volt úgy igazán jó, de mindig azt hittem, hogy ez a normális es szimplan én csak nem szeretem a szexet és ennyi.

Emiatt nem szeretnék egy házasságot felrúgni, de eléggé foglalkoztat a gondolat, hogy mit értenek az emberek azon, amikor arról beszélnek, hogy egyes partnereikkel más más volt a szex... Tényleg mást érzel más partnerrel, màs maga az érzet, az aktus vagy csak éppen az érzelmek mássak és az hogy lelkileg máshogy érződik mással ágyba bújni vagy esetleg az érzelmek mások?

Nem tudom elképzelni, hogy maga az aktus része bárhogy is máshogy erződne, hiszen a lényeg az ugyanaz barkivel is legyél, vagy nem?

2023. dec. 6. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarosan te is meg fogod tudni.
2023. dec. 6. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagyon más. Egy új partner eleve izgalmas, még akkor is, ha nem olyan ügyes akár mint a régi.
2023. dec. 6. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok de még nekem is ég és föld a különbség
2023. dec. 7. 06:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Még orgazmusod sincs közben?
2023. dec. 7. 07:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Na erre mondják, hogy nem élte ki magát, amikor kellett. Klasszikus.
2023. dec. 7. 07:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen más. Egy új partnerrel az első szex az mindennél jobb. Főleg ha rendesen egymásra vagytok indulva.
2023. dec. 7. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden partnerrel minden más..más az illata,máskép csinál mindent,másképp szereti...
2023. dec. 10. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a páromnak én vagyok a 3. partnere, nekem azért az évek alatt ennél több volt. Ezáltal nekem van több tapasztalatom szex terén.

Nem csak a méret a vagy technika miatt más, hanem az is hogy kivel vagy együtt. Nekem volt olyan parnerem akivel izzott köztünk a levegő annyira jó volt a kémia és a méret volt a legutolsó szempont ami közre játszott és volt ennek az ellenkezője is, hogy nagyobb szerszámmal rettenesen unalmas és monoton volt a szex.

De szerintem a jelenlegi párommal azért ennyire jó a szex mivel én az évek alatt rájöttem hogy nekem mi a jó és hogyan szeretem és ezt le tudom kommunikálni a “tapasztalatlanabb” barátommal, így ő az első perctől kedve tudta hogy mit hogyan!

26L

2023. dec. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!