Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, elfogadjátok ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elfogadjátok ha egy fiúban szexuális vágyat keltenek a női karok?

Figyelt kérdés
És ha mondjuk fiatalabb lányok karját is szívesen megnézi?

2023. dec. 2. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Egy kar?

Ez vagy valami újfajta fétis, vagy egy potenciális sorozatgyilkossal állunk (szerencsére nem élőben) szemben, aki trófeaként gyűjti, vagy fogja gyűjteni a női karokat.

Ettől most kirázott a hideg miközben írtam.

2023. dec. 2. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:

1

Látod, ezért nem kell ilyeneket írogatni. Túl sok krimit meg horrort nézel.

2023. dec. 2. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Az lehet. :D

Na de akkor félreteszem a "viccet". Mire gondolsz pontosan? Mi tetszik egy karban neked?

2023. dec. 2. 16:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Az alakja, a tapintása, nem tudom igazából megfogalmazni. meg aztán, nem is minden kar tetszik. De egyébként az ilyen mélyebb csevegésre szolgál az oldalon a Privát üzenet funkció :-)
2023. dec. 2. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Persze, szerintem ezzel semmi baj nincs. Belegondolva amúgy nekem a felkarom belső fele kifehezetten érzékeny, szeretem ha simogatja a párom. Sosem gondoltam bele, hogy valakinek lehet ez fétise, de teljesen ártalmatlan dolog ez, miért ne.
2023. dec. 2. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy fedetlen női kar tud izgató lenni számomra, de persze nem önmagában (én azt nevezném fétisnek), hanem a viselőjével együtt.

Fiatalabb alatt mit értesz? Ha kiskorúakat, az konkrétan pedofília, ne próbáld szépíteni vagy félremagyarázni.

2023. dec. 2. 19:23
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Természetesen a viselőjével együtt, sőt nem is mindegy hogy milyen a karja az illetőnek. Tinikre gondoltam, 16-17 évesekre max. De itt is számít a személy. De egyébként amit írsz az sem pedofília. A pedofília serdülőkor előtti gyermekekhez való szexuális vonzódás. Tehát a személyhez, nem egy bizonyos testrészhez. De nálam ez nem áll fenn

2023. dec. 2. 19:46
 8/13 anonim ***** válasza:
"A pedofília serdülőkor előtti gyermekekhez való szexuális vonzódás" - ebbe szerintem bőven beletartozik az is, és pont ugyanolyan beteges, ha mondjuk a gyerekek kislábujjától áll fel neked. Meglett felnőttként 16-17 évesekre gerjedni, az is necces dolog, még ha nem is feltétlenül bütetőjogi kategória.
2023. dec. 3. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Nem gondolnám hogy beletartozna, pláne akkor nem, ha nem CSAK gyerekek kislábujja vagy lába vagy karja tetszik valakinek, hanem felnőtteké is. Vagyis fordítva: tetszik a felnőtteké, de, kíváncsiságból megnézi gyerekét is. Szerintem ebben nincs semmi amíg nem erőszakkal fogdossa vagy mit tudom én, nem taperol gyereket az utcán vagy hasonlók. De mondom ez nálam nem áll fenn, nálam a 16-17 a kíváncsiság kategória

2023. dec. 3. 18:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Még mindig kerülgeted a lényeget... Ha egy gyerekkel kapcsolatban BÁRMI szexuálisan izgat, az pedofília és kész. Mindegy, hogy "klasszikus" szexuális vonzalom vagy fétis, és mindegy, hogy amellett vonzódsz-e felnőttekhez is vagy sem. Amíg valaki nem közeledik ténylegesen gyerekhez szexuálisan, csak gondol ilyesmire, addig nyilván nem bűnöző, "csak" beteg, mindenesetre jobb, ha nem alapít családot és nem dolgozik gyerekekkel kapcsolatos munkakörben. Ami kicsit furcsa, hogy próbálod ezt a tényt megkérdőjelezni, miközben azt bizonygatod, hogy nálad ez nem áll fenn... Mindegy, kicsit már eltértem az eredeti kérdéstől, csak a fogalmakat tényleg kezeljük a megfelelő helyükön, pláne ilyen érzékeny témában.
2023. dec. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!