Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem érdemelné meg mindenki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdemelné meg mindenki, hogy elfogadják szexuálisan?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
De
2023. jan. 9. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A pedofilokat nem vagyok hajlandó elfogadni.
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem de. Sokak szerint nem, mert betegség, abnormális, undorító, stb. Akkor is, ha nem előtte csókolóznak és másznak egymásra. Ez mindenkinek a személyes ügye. Szerintem a szerelem az szerelem, a szeretet a lényeg, amit ketten egymás iránt éreznek, nem az, hogy egy nő és egy férfi között KELL kialakuljon. Nem, nem kell. Vagyunk elegen a bolygón, hogy a kihalás veszélye ne fenyegessen, nyugodtan lehet koncentrálni a másikra, nemtől független.
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Van olyan ami nem elfogadható. Pedofília, erőszak és különböző hasonló beteges dolgok.

Az "átlag" szexualitás pedig a legtöbb esetben elfogadható, de inkább arról van szó, hogyha valakit valami taszít vagy undort kelt benne akkor nem tudja "csak úgy elfogadni" és csinálni. Szóval ez nem feltétlenül olyan dolog, hogy én akarva eldöntöm fejben, hogy ez akkor nekem "oké lesz".

2023. jan. 9. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Tudom hogy nem túl PC, de szerintem a pedofilokat, erőszaktevőket nem elfogadni kellene hanem rozsdás késsel kiherélni (s még igen szofisztikált kínt kívántam nekik).

Mindenki más esetében... - miért is akarod hogy mindenki elfogadjon??? Ha te szereted teszem fel a spenótot akkor nem esik jól amíg a világ mind a 8 milliárdnyi embere azt nem mondja hogy ő is szereti és juj de finom? Főleg hogy egy olyan dologról beszélsz - szexuális preferenciák - ami mindenkinek a magánügye. Nem az számít hányan fogadják el, hanem az hogy megtaláld akivel közösek a gondolataitok.

2023. jan. 9. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Ez megint a napiincel lesz.

Az incelek sem érdemlik meg, hogy elfogadják őket - pont azért, mert incelek. A viselkedésük miatt.

AZONBAN ez szerencsére csak egy állapot, amin az illető, ha akar, tud változtatni, és onnan kezdve már vannak esélyei.

2023. jan. 9. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem
2023. jan. 9. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
5: ELMEBETEG vagy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2023. jan. 10. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
De igen.
2023. jan. 10. 06:28
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Édesburgonya és mások is jól mondjátok, a más kárára történő megélése a szexualitásnak az elfogadhatatlan, viszont én letojom hogy kinek milyen a szexualitása, de ahol jelenleg élek néha már ha érdekli az embert ha nem a pofájába kapja. A múltkor fáradtan beültem egy sörre a közeli kiskocsmába és egy ismerőst finoman leráztam amire kiakadt hogy én is "olyan" vagyok mint az átlag biztos azért nem beszélek vele mert meleg.. Egyrészt nem tudtam, másrészt baromira nem érdekel.
2023. jan. 10. 07:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!