Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki végre megmondja nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki végre megmondja nekem ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat beszélgetek chat oldalakon, fent vagyok partnereső oldalakon is, de itt is sok ilyenbe futottam bele.

Rengeteg olyan ostoba troll van aki netes képeket, van aki celebekről küld képet és előadja, hogy "ő az". Sokáig nyomatják, van aki hetekig is képes ezt "eljátszani", persze a legtöbb nagyon nagyon hamar lebukik, mert az első dolgom képkeresőbe bedobni a kapott képeket.

A kérdés, mi értelme annak, hogy ilyeneket kamuznak? Gondolom általában unatkozó kisfiúk, vagy épp család apák. Igen több olyan "feleség" volt ahol kiderült valójában a férj az.

2023. nov. 25. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
magányos emberek, máskép semmi figyelmet nem kapnának ilyen téren
2023. nov. 25. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a) melegek, travik akik ideiglenesen más bőrébe "bújnak" és élvezik az így rá irányuló figyelmet;

b) szimpla trollok akik azt hiszik a nyomorúságos életük jobb lesz ha másokat szívathatnak;

2023. nov. 25. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Túl unalmas az életük.
2023. nov. 25. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

De még hány ilyen kérdés vagy válasz van amiből semmi nem igaz.

Arc nélkül lehet hazudni mármikor.

2023. nov. 25. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, hogy ha így eljutnak a randiig, vagy netán már az ismerkedés során erős szimpátia alakul ki irántuk, akkor majd az illető elnézi nekik azt, hogy kamuztak.
2023. nov. 26. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyakran csak érzelmi kapcsolatot akarnak kiépíteni, utána jön a pénzügyi lehúzás, találka soha nem lesz belőle.
2023. nov. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!