Pszichiáter által felírt gyógyszereket szedni pszichiterápia nélkül van bármi értelme? Ő maga is megmondja hogy terápiával kombinálva lenne értelme, de a terápia megoldhatatlan
3 fajta pszichoszer (2 antidepi + xanax) szedetése pszichoterápia nélkül ennek értelem van?
Terápia márpedig nincs és nem is lesz, kizárólag hétköznap 8-14h-s sávban van terápia, 7-15.30ig dolgozom így ez ennyi volt.
"Orvosi igazolással hiányozhatsz, és gondolom havi 1-2 terápia lenne,"
Maradjunk annyiban orvosi igazolással hiányozhatok AMÍG Ki nem b*-***nak a pi**ába.
Ennyi. Mert az orvosi igazolást köteles elfogadni, de állományban tartani engem már nem köteles.
Hadd kérdezzem meg : te ha főnök lennél meddig tűrnmél egy olyan alkalmazottat aki (mindegy is mely okból ) de rendszeresen hiányozhat? Nme b**nád ki egy idő után mint a fosos macskát és vennél fel a helyére olyat aki nem hiányzik?
mert ne feledjük: ímíg én hiányzok addig másnak dolgozni kell ám helyettem! És az a más az nem inygen dolgozik ám helyettem, ami a cégnek pénz....
"Létezik online terápia is, aminél rugalmas az időpont."
És az mennyibe is kerül azt elárulod? A havi nettóm 154.000 ft egy fillérrel se több. a rezsi + kaja elvisz olyan 140-et /hó.....
és zsíros kenyér a menü.
"n is nyílván ezek fizetősek"
és itt véget is ért a történet. Ismerem az óradíjakat. 20-25-30-35.000 /óra...
havi 150 nettóból ez nem lehetséges. Ha vért hugyozok se tudok megoldani még 1 alkalmat SE /hó.
Na nem mintha az 1 alkalomnak /hó lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!