Mi értelme van Facebookon ennek a Ponciusz Pilátusz megmondja és a Baszont és Szkuvi oldalnak?
Nem értem, láttam a Brian életét, és hogy benne nem tudja kiejteni R betűt Poncius, de most miért vicces az, hogy állandóan így beszél?
A Baszont és szkuvi do meg a másik, nagyon vicces hogy nem tudnak helyesen írni és minden mondatukban benn van a "buzsi" és a "kecifei" szó.
Azt mondják jó a humorérzékem de nem értem miért gondolják ezeket viccesnek az emberek.
Ezek ennyire megosztó mémek, és a humorérzék (+ aktuális divat) is életkoronként eltérő, ki mire vevő.
12-15 éves fiúknál most éppen ez.
15 éves fiú vagyok :)
Amúgy még a kérdéshez: A Brian életében még vicces is volt Ponciusz, de annyi épp elég is volt belőle, az emberek meg évekig röhögnek itt rajta...
Szerintem ha megnézed a humorblogokat, ugyanazt a poént hasznosítják újra és újra évek óta.
Van olyan amit kitaláltak több tíz éve. Elhangzott a rádióban, kabarékban, majd szóbeszédben, vagy vicclapokban, majd az interneten rajzoltak hozzá képeket. Majd jöttek a demotiváló képek, utána a trollface és hasonló képregények ahol még mindig ugyanazt a poént tették a képregényfigurák szájába. Majd jött az okostelefon-korszak, és a szövegbuborékban jelent meg ugyanaz, most pedig folytatódik a Dolan-mémekkel ahol ugyanott ott van a vicc, csak még direkt el is torzítják a rosszul írt szöveget és kitöltik káromkodással. Ez most 2014-ben a humor egy bizonyos szubkultúrában.
Elég sokan követik, tehát van értelme.
Nem mindenki olyan mint te, hogy elég lenne, ha csak Justin Bieber meg Fluor Tomi lenne fenn a facén.
Abból, hogy ezeket a dolgokat ennyien követik egész jól le lehet vonni, hogy a magyaroknak mennyire bejön az ilyen színvonaltalan szórakozás...
A Rage Comic-ok között volt jó pár vicces is, de idővel azoknak is csökkent a színvonala, az okostelefonos szövegbuborékos poénokból is csak azok voltak tényleg jók amik megállták a helyüket egy telefonos beszélgetésben is, mostanra pedig már az ilyen bunkó és színvonaltalan (facebook)oldalak/poénok vették át az internetes szórakoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!