Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves lány vagyok, a fiúmmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves lány vagyok, a fiúmmal megtörtént a szex közöttünk, ami jól sikerült, mind kiderült a fiúmnak a hímvesszője mereven csak 10.5 cm, de jó vele együtt lenni.Ti mit javasoltok, milyen házasság lenne ebből?

Figyelt kérdés
A másik a fiúm kéri hogy a telefonjára készítsünk a puncimról képeket és kéri, hogy ez fordítva is így legyen. Nem vagyok okos ebben, Mit javasoltok? attól is tartok hogy esetleg megmutatná a haverjainak ismerőseinek. Rólatok vannak ilyen képen a férjeitekről párotokról? Ebből nem szokott lenni probléma köztetek?
2023. nov. 24. 10:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 nek. Látod én nem írtam azt hogy a párom gátlásos lenne, hogy az foglalkoztatná Őt hogy pici lenne az övé. Elő sem jött ilyenekkel. Én sem írtam ezt. Miért ferdíted el a valós kérdésemet?
2023. nov. 24. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy házasságban nem csak az számít mekkora van valakinek. Ez a legkevesebb, az sokkal fontosabb mennyire tudtok együtt élni, mindent megbeszélni, érzelmek, stb. Az én férjemnek sem sokkal nagyobb, 10 éve vagyunk házasok. Nem a farka miatt szeretem, hanem azért amilyen ember.

A másik kérdésed a képek. Az teljesen más. Ezt neked kell tudnod, hogy megbízhatsz e benne, hogy senkinek sem fogja megmutatni. Ez szimplán bizalmi kérdés. Rólam készültek ilyen képek, videók, stb. De megbíztam az illetőben teljes mértékben. Ha nem bízol meg benne, ne csináld. Semmi nem kényszer.

2023. nov. 24. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ordít a kérdésről hogy kamu. Ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni Balázska? Igyál meg egy rekesz sört,azzal lekötöd magad egy időre.
2023. nov. 24. 13:02
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Jó volt vele a szex, igen vagy nem? Akkor mi a phaszt méricskélsz? Bemész egy hambishoz akkor leméred colostokkal mekkora a zsömi, vagy megeszed és eldöntöd finom volt-e, jól laktál-e vele?

Képet meg ne csinálj ennyi idő után. Ha majd 1-2 éve már együtt vagytok és bízol benne annyira akkor talán.

2023. nov. 24. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A fiúddal beszéltetek házasságról? Vagy csak te gondolsz oda többet? Ő (is) házasodni szeretne, és veled?

A házasság és a pénisz méret között nincs összefüggés. Ha feleségül mennél hozzá, akkor ne a pénisze miatt.

Vagy ez érdekházasság lenne? Ez sem világos.

Képeket pedig semmiképp se küldj, legfeljebb arc nélkülit.

2023. nov. 24. 13:34
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Megmérte a fiúja péniszét, majd rögtön a házasságról kezdtek beszélni.

Próbálom magam elé képzelni a helyzetet. :-))))

2023. nov. 24. 13:36
 17/20 anonim ***** válasza:
73%

"milyen házasság lenne ebből?"

Pont annyira múlna a házasságotok minősége a pénisz méretén, mint a te hüvelyed hosszán.

2023. nov. 24. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Péniszmérés helyett nem iq-tesztet csináltatok véletlenül?
2023. nov. 24. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Ha feltöltenél pár meztelen képet magadról, akkor megtudnánk mondani milyen lesz a házaság.
2023. nov. 24. 18:01
 20/20 A kérdező kommentje:
19- esnek. kértél tőlem képeket magamról. nos megkaptad. miért hallgatsz mint szar a gazban. Miért csak üzeneteket küldesz? Ha kifogástalannak írsz az üzeneteidben, miért nem választ adsz a kérdésemre. Ja megijedtél? Nem olyanra számítottál mint amilyen vagyok?
2023. nov. 26. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!