Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves lány vagyok, a fiúmmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves lány vagyok, a fiúmmal megtörtént a szex közöttünk, ami jól sikerült, mind kiderült a fiúmnak a hímvesszője mereven csak 10.5 cm, de jó vele együtt lenni.Ti mit javasoltok, milyen házasság lenne ebből?

Figyelt kérdés
A másik a fiúm kéri hogy a telefonjára készítsünk a puncimról képeket és kéri, hogy ez fordítva is így legyen. Nem vagyok okos ebben, Mit javasoltok? attól is tartok hogy esetleg megmutatná a haverjainak ismerőseinek. Rólatok vannak ilyen képen a férjeitekről párotokról? Ebből nem szokott lenni probléma köztetek?
2023. nov. 24. 10:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem mennék bele abba, hogy képeket küldözgessek magamról főleg,hogy attól tartok, hogy másoknak mutogatja.

Ha ennyire nem bízol benne minek feküdtél le vele? Honnan tudod, hogy 10,5 cm hosszú a hímvesszője, lemérted?

Ugye csak trollkodsz?

2023. nov. 24. 10:38
 2/20 anonim ***** válasza:
90%

Ordít, hogy kamu a kérdés.

A fickója hímvesszőjének méretét megadja és megkérdezi, hogy ebből milyen házasság lenne.

Hát, tudod, kérdező, akinek ekkora a fütyköse, az általában szívesen segít a háztartási munkákban, szívesen olvas mesét a kisgyerekének, viszont rosszul viseli, ha te önkényesen elpakolod az elöl hagyott cuccait.

Akinek 12 cm feletti a pénisze, az nem szokta széthagyni a cuccait, viszont a házimunkába kevésbé segít be. Inkább csak a bevásárlásnál segít cipelni a táskát.

Mindezek brit tudósok kutatásain alapszanak.

2023. nov. 24. 10:42
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Kérlek, nyugtass meg, hogy kamu, és hogy nem létezik a valóságban ilyen ostoba liba...
2023. nov. 24. 10:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, lehet, hogy nem lesz kellemes ezt olvasnod, de szerintem aki az interneten házassági tanácsot kér pusztán az alapján, hogy a fiújának mekkora a nemiszerve, az nem érett még meg egy házasságra. Papíron már felnőtt vagy, lélekben még kamasz. Eszedbe ne jusson most férjhez menni. Olyan volna ez, mint rögtön mélyvízben kezdeni az úszni tanulást. Házasság előtt még lelkileg fejlődnöd, tapasztalatokat szerezned kell.
2023. nov. 24. 10:47
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Házasságig el se jutsz vele úgyhogy ne gondolkozz rajta. Ja és ne mutogasd a micsodád neki. Csak szexre kellesz neki. Inkább dobd ki!
2023. nov. 24. 10:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént az eset és gyorsan lemérted hogy tíz és fél centi.

Reális.

2023. nov. 24. 10:59
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem értem a választ adókat.Pontos méretet írtam,azt nem a saccoláson alapszik. De sokat olvasgatva e portált, nagyon sok hasonló kérdésekben kérnek tanácsokat.Igazából nem is a kérdéseimre adtok válaszokat. Miért nem? Ja és nem lehet itt tanácsokat kérni akár minden témában?
2023. nov. 24. 11:13
 8/20 anonim ***** válasza:
38%
Kaptál tanácsot. Ne mutogasd magad neki képek, videók formájában. Ne is menj hozzá feleségül, mert a mérete miatt megfogod csalni, vagy ő fogja azt hinni, hogy hűtlen leszel. Értetlen vagy?
2023. nov. 24. 11:15
 9/20 A kérdező kommentje:
De sokat olvastam e portálon hogy hasonló méretekkel élnek házaspárok és minden jól működik a szex is. És miért mondják hogy nem a méret számít! Persze hogy nem. A csikló izgatása, azt meg ujjakkal nyelvvel is lehet izgatni, hát még egy 10.5 cs pénisszel.
2023. nov. 24. 11:22
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
De te hiába gondolod így ha a párod másképp érzi. Ha komplexusos akkor hiába minden.
2023. nov. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!