Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főnökként mikropéniszem van....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnökként mikropéniszem van. Zárjam magamra örökre a wc ajtót, vagy ne titkoljam?

Figyelt kérdés
Ismertek hasonló esetet, aki túl tudott ezen lendülni? Félek hogy feltűnik a munkásaimnak, hogy sosem pissoirban pisilek, hanem magamra zárom a wc ajtót. A kedvenc motivációs szövegem: "aztán ott állunk majd letolt gatyával és kiderül, hogy kinek nagyobb a fegyvere". Ezek után nem tudhatják meg, rengeteg ilyet elsütöttem már. Nem akarom, hogy nevessenek, amikor ezeket a szövegeket ellövöm.

2023. nov. 20. 05:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tudod mikor főnök a kérdező. :D Egy unatkozó kamasz, aki félti az egóját és a kis farkát.
2023. nov. 20. 15:12
 22/28 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a pszichológusok is :D mivan elolvastad a nők lapját és megtaláltad az ego jelentését freud? Már csak az hiányzik hogy a csillagjegyem megmondja valaki
2023. nov. 20. 15:16
 23/28 A kérdező kommentje:
Ja és ha kamasz lettem volna, gratulálni szeretnék hogy a "pszichológia doktoriddal" mikropéniszű kamaszokon töltenéd ki a sikertelenségedet:D ez ám az eredmény. Kimegyek levegőzni, nekem ugyanis nincs munkaidőm home office olok. Kicsit kiélvezem a luxust irigyek
2023. nov. 20. 15:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Mien kocsid van?
2023. nov. 20. 15:47
 25/28 A kérdező kommentje:
Suzuki vitara, de nézegettem már, hogy mennyi egy Porsche cayyan. De ahhoz én itt egyesek szerint túl bunkó vagyok
2023. nov. 20. 16:14
 26/28 A kérdező kommentje:
Ja és csak laza 30 éve van jogosítványom, de biztos rosszul vezetek:)
2023. nov. 20. 16:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Muti mekkora!
2023. nov. 22. 08:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is nézettem már, hogy mennyiért lehet hegyi villát venni Svájcban.
2023. nov. 22. 13:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!