Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főnökként mikropéniszem van....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnökként mikropéniszem van. Zárjam magamra örökre a wc ajtót, vagy ne titkoljam?

Figyelt kérdés
Ismertek hasonló esetet, aki túl tudott ezen lendülni? Félek hogy feltűnik a munkásaimnak, hogy sosem pissoirban pisilek, hanem magamra zárom a wc ajtót. A kedvenc motivációs szövegem: "aztán ott állunk majd letolt gatyával és kiderül, hogy kinek nagyobb a fegyvere". Ezek után nem tudhatják meg, rengeteg ilyet elsütöttem már. Nem akarom, hogy nevessenek, amikor ezeket a szövegeket ellövöm.

2023. nov. 20. 05:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm ezt a fantasztikusan vicces egyedi kérdést. Nagyon nagyon jópofa vagy.
2023. nov. 20. 08:41
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedves standup comedy sek. Azért vagyok én a főnök, mert tiszteletet vívtam ki és ha azt mondom, hogy csönd, akkor síri csönd van és munka. Az előző "főnök" alatt csipogás volt, úgyhogy szerintem erről ennyit is :) a problémámra közben egy másik netes ismerősöm adott megoldást, egyszerűen el kell érjem, hogy feleslegesen sok pissoir legyen és akkor senkinek nem kell mellém állnia :D ezért nem vagytok ti ott, ahol én, mert a standup comedy megy megoldás helyett. Na puszi, valakinek dolgozni is kell viccesek
2023. nov. 20. 12:42
 13/28 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként a nevetés köhögtet, nézzetek utána, kis házi feladat;)
2023. nov. 20. 12:48
 14/28 anonim ***** válasza:

Akkor kedves "főnök".

Nőként én vezető vagyok. Nincs farkam, nincs mit méregetni. Sőt a nememből kiindulva nehéz volt ezt a pozíciót elérnem egy férfiak által uralt világban. Mégis sikerült elérnem a vezető szerepet. És képzeld. Tudod mi jön le a kérdésedből és a válaszaidból? Hogy egy mérhetetlenül buta férfi vagy, mellette pökhendi is. Aki kb. úgy lett főnök, hogy apuci/anyuci oda tette. Máskülönben soha nem kerültél volna ilyen stílussal a főnöki székbe.

De nem válaszoltál arra, hogy mi a különbség vezető és főnök között. Én leírom. Lásd, hogy a nemünkön kívül mi a különggség kettőnk között. Remélem nem nagyon gázolok bele a lelki világodba.

Főnök:

A főnök fogalma hagyományosan a hierarchiát és az irányítást idézi. A főnök gyakran a szervezet vagy a részleg feje, aki a hierarchiában a legfelsőbb pozícióban található. Hatalmát és tekintélyét gyakran formális struktúrákból, pozícióból és döntésekből nyeri. Feladatai között szerepel a munkafolyamatok koordinálása, döntéshozatal és az alkalmazottak irányítása.

A főnök erősen a parancsok és utasítások világában mozog. Az irányítás eszközei között szerepelhetnek szigorú határidők, utasítások és a feladatok delegálása. A főnök képes lehet hatékonyan kezelni a szervezeti működést és irányítani a munkatársakat, de emellett a kapcsolatokra és a személyes fejlődésre kevésbé helyez hangsúlyt.

Vezető:

A vezetői szerep ennél sokkal többet takar, mint csupán a hatalomgyakorlást. A vezető azzal tűnik ki, hogy nem csak a struktúrákban gondolkodik, hanem az emberekkel is. Ő inspirálja, motiválja és irányítja a csapatot a közös cél felé. A vezető ereje a készségeiben, az empátiában és az emberi kapcsolatok építésében rejlik.

A vezető képes példát mutatni a munkatársaknak. Nem csupán az elvégzendő feladatokat közvetíti, hanem az értékeket és az etikát is. A vezetés nem a szigorú irányításon alapszik, hanem a közös célok meghatározásában és az emberek támogatásában. A vezető kiemelten figyel a kommunikációra, a hallgatásra és az empátiára, hogy megérthesse a munkatársak igényeit és motivációit.

További szép napot.

2023. nov. 20. 12:57
 15/28 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a főnök és a vezető között a különbség, hogy a főnök meg meri venni a drága terepjárót, csípőből bevállalja és azzal járni melóba a vezető meg eljátsza, hogy neki is csak átlag kocsira futja és ő is csak dolgozó;) ezen tessék gondolkozni
2023. nov. 20. 14:34
 16/28 anonim ***** válasza:
Sőt, húzd a fejedre a wc lehúzót.
2023. nov. 20. 14:37
 17/28 A kérdező kommentje:
Standup comedy:D csak egy egyszerű kérdést tettem fel és hirtelen mindenki megmondó vicces ember lett. Ezek azok a bagázsok, amikben én seperc alatt rendet varázsolok és nem azért mert apám is főnök volt, bár történetesen az volt egyébként ;) hanem mert kiismertem a csipogókat, anonimitásba burkoloznak, de felismerem a zsiványság leghalványabb jeleit és megy a fülön csípés :D
2023. nov. 20. 14:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen.... csak azt nem meri bevallani a kedves főnök, hogy kicsi a pöcse :D :D :D és nagy autóval kompenzálja. :D
2023. nov. 20. 14:54
 19/28 A kérdező kommentje:
Látom sikerült az egész mizériát félreértelmezni a buksiban.. engem nem zavar, hogy kicsi. Csak nem akarom, hogy megtudják, hogy kvázi hazudtam róla. Sosem zavart, hogy kicsi, de kösz, hogy a fejembe látsz:D
2023. nov. 20. 15:09
 20/28 anonim ***** válasza:
De sok ideje van posztolni hétfő délután a főnököknek
2023. nov. 20. 15:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!