Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főnökként mikropéniszem van....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnökként mikropéniszem van. Zárjam magamra örökre a wc ajtót, vagy ne titkoljam?

Figyelt kérdés
Ismertek hasonló esetet, aki túl tudott ezen lendülni? Félek hogy feltűnik a munkásaimnak, hogy sosem pissoirban pisilek, hanem magamra zárom a wc ajtót. A kedvenc motivációs szövegem: "aztán ott állunk majd letolt gatyával és kiderül, hogy kinek nagyobb a fegyvere". Ezek után nem tudhatják meg, rengeteg ilyet elsütöttem már. Nem akarom, hogy nevessenek, amikor ezeket a szövegeket ellövöm.

2023. nov. 20. 05:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem akarod túlóráztatni a titkárnőt, addig ez rajtad kívül senkit se érdekel Tóni.
2023. nov. 20. 05:57
 2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a figyelmeztetést, lerejtettem a teljes nevem. Igazából az a baj, hogy én értem el, hogy érdekelje az embereket, egyértelműen hiba volt ennyire kitömött alsó gatyákban járni. Céges bulikon is vagánykodtam, hogy megértem azokat akik kis pénisszel élnek, de ezeken túl kell tudni lépni. Direkt úgy álltam be közben, hogy domborodjon a tömés, rohadt jó érzés volt. Az a baj, hogy ezek után már nem igaz, hogy nem érdekel senkit, kicsit túlkompenzáltam.
2023. nov. 20. 06:15
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Nyugi, mindenki tudja, hogy kicsi. Az beszél mindig a farkakról akinek kicsi van.
2023. nov. 20. 06:28
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát az agyaddal van baj rendesen.

Nagyon kamu szagú, de ha így van akkor megérdemled.

2023. nov. 20. 06:29
 5/28 anonim ***** válasza:
Csak te foglalkozol ezzel. Nekem nincs mikropéniszem, mégsem szeretem mutogatni, ezért nem használom a piszoárt.
2023. nov. 20. 06:38
 6/28 A kérdező kommentje:

Jójó látom megjöttek a vicceskedők, sejthető volt. A vicces emberek kedvéért egy poén:

Kis dudával lehet nagyot kürtölni

Most, hogy megvolt a standup comedy helye, térjünk rá a megoldásokra. Találtam a neten egy péniszre húzható bőrszínű szilikont, ami a pisit is keresztül engedi pont ilyen esetekre, csak kicsit csillog. Viszont nem akarok ekkorát kockáztatni, csak nem tudom, van-e más esélyem.

2023. nov. 20. 06:43
 7/28 A kérdező kommentje:
Csöppagyúak..
2023. nov. 20. 06:58
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

Persze, főnök...

Inkább sima incel. És igen, zárj magadra mindent

2023. nov. 20. 08:19
 9/28 anonim ***** válasza:

Nem kell ilyeneket felhozni aztán kész.

Annak meg senkinek semmi köze miért mész fülkébe. Ki nézné amugy is?

Max azt mondod hogy túl fontos a magánszférád és nem szereted a piszoárt

2023. nov. 20. 08:34
 10/28 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem ilyen ésszel, hogy lehet valaki vezető... bocsánat főnök. Mert ugye a kettő között óriási a különbség.
2023. nov. 20. 08:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!