Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? Hogy mondhat ilyet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Hogy mondhat ilyet?

Figyelt kérdés

Leborotválkoztam odalent és mondtam a páromnak, hogy csak tegye oda a kezét a dombra miközben filmezünk mert miért ne.

És azt mondta, hogy nem, mert ő fél, hogy p*ncis lesz a keze.

Kérdeztem, hogy tudja-e mi az a szemérem domb... konkrétan mintha simán bármilyen testrészemhez nyúlna....

És nem akarja mert aztán a kezével esetleg belenyúlhat a szemébe meg a szájába meg ilyenek.

Konkrétan ledöbbentem, még soha nem hallottam hasonlót sem.

Meg vissza mondom neki ezt az egészet, hogy mit mondott és azt mondja, hogy én kiforgatom a szavait. Meg tök csúnyán kezdett beszélni és mondta, hogy ha haragudni akarok hát haragudjak.

Wtf...👍

2023. nov. 20. 03:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, miért hívod párodnak? Miket éltetek át együtt? Mert ezek szerint nem sok mindent.
2023. nov. 20. 03:49
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Beteg🤣🤣mármint a csávód.
2023. nov. 20. 04:25
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
én még meg is dugtalak volna, a pasid bolond.
2023. nov. 20. 05:01
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Rugd ki a pasid. Nokent mondom.
2023. nov. 20. 06:11
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Puncis lesz a keze? WTF? Gondolom ő az a fajta pasi, aki bevágja szárazon, előjáték nélkül, mert az előjáték nála kimerül pár csókban.
2023. nov. 20. 06:19
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

😂😂😂

Egyszer mondta egy csaj hogy éppen herpesze volt a száján és volt valami intim fertőzése is. A csávója meg el akart élvezni úgyhogy a csaj mondta hogy most csak kézzel lehet. Kiverte neki és a csávó kiakadt hogy g.ecis lett a hasa😂😂😂

Szerintem nyugodtan dobd ki, nem igaz, hogy létezik olyan férfi, aki fél a puncitól😂

2023. nov. 20. 08:12
 7/13 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem vágd ki, ez egy igazi balfasz és még finom voltam.

Mi az, hogy puncis lesz a keze meg belenyúl a szájába?

Kitalálom, akkor nyalni sem szokott meg simogatni sem.

Ezt a madarat…

2023. nov. 20. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Orális szex gondolom részéről nem szokott előfordulni. Akkor nem kellene csodálkozni, hogy P*ncis lesz a keze választól. Nem kell erőltetni vele semmit se inkább szakítani. Vagy valakinek előtted undorító nemiszerve volt és azóta ódzkodnak tőle vagy a tiéd az hiába fürdesz naponta.
2023. nov. 20. 08:41
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
8 azt a verziót kifelejtetted, hogy vagy a kérdező barátja egy degenerált barom.
2023. nov. 20. 08:50
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem felejtettem ki. Más nemiszervét összekeverni az övével abnormális.
2023. nov. 20. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!