Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hülye kérdés lesz De a...

Lehet hülye kérdés lesz De a nőgyógyász mondhat ilyet hogy hogyha a menstruáció nem normális akkor azt mondja hogy szex kell ide? Vajon ilyet mondhat? Még nem voltam sose ott, 19 éves vagyok

Figyelt kérdés

2022. júl. 16. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
3%

Ha ffi, akkor igen.

A ffiak szexközpontúak.

2022. júl. 16. 18:55
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem igazán fér bele nálam az orvos - páciens relációba, de biztos van az a típus, aki csak nevet rajta.

Én már akkor is ki voltam égve, mikor egy számomra full idegen nőgyógyász (csak egy gyors szűrésre ugrottam be magán klinikára, amit a munkahely biztosít, amúgy nem hozzá járok) a vizsgálat elején felém fordítja az UH monitort, hogy “nézze csak, lassan már éreznie kell hogy rugdos, érzi már?” És röhög, mellette ott egy embrió a képen, az előző páciensé. (Amit utólag bele gondolva nem is értek, hogy lehetett ott, lehet kért az illető nyomtatott példányt és emiatt látszott még, nem tudom). Na most ha ezt egy meddő nőnek sikerül benyögni? Megpaskolja a vállát, hogy jaj értse már a viccet?

2022. júl. 16. 19:00
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Itt a kérdés most arra vonatkozik, hogy megengedett-e, hogy ilyet mondjon, vagy hogy van-e rá esély, hogy ilyet mondjon? Mert ilyet mondani nem túl etikus, szakmailag is hülyeség, tehát ilyen értelemben nem mondhatná. Viszont amiket hallani történeteket egy-egy nőgyógyászról, hát... Ha kifogsz egy bunkót, lehet, hogy fog ilyet mondani, de remélhetőleg erre nincs sok esély. Ha van választási lehetőséged, fiatal nőgyógyászt keress, akiről jók a vélemények, ők még lelkesek, naprakészek, betegközpontúak. Az a lényeg, hogy ezek a félelmeid ne tartsanak vissza attól, hogy orvoshoz fordulj, mert összességében még mindig többet segítenek, mint nem.
2022. júl. 16. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem szoktak ilyet mondani. Főleg, ha nem is ismered, nem vagytok közvetlen viszonyban.
2022. júl. 16. 19:09
 5/17 A kérdező kommentje:

Az érdekel hogy van-e esély hogy ilyet mondjon

Anyukám már el akarná vinni csak nem tudja hol lenne jó

És ha elmegyünk egyhez nem akarom anyukaaam bent legyen akkor

Már volt szexuális életem de csak nagyon ritkán

2022. júl. 16. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell anyukáddal menni. Menj egyedül. Keress női nőgyógyászt.
2022. júl. 16. 19:18
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem tudok egyedül menni

Mozgássérült vagyok

2022. júl. 16. 19:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de nem kell bemennie a rendelőbe veled.
2022. júl. 16. 19:20
 9/17 anonim ***** válasza:
46%

A rendelőbe nem kell bemennie.

Egy orvos pedig SOHA nem fog ilyent mondani.

2022. júl. 16. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, hogy férfiként válaszolok, de szex szóra felfigyeltem :)

Pár éve, amikor még nagyon picik voltak a gyekerek (6 hónapos és 2 és fél éves), egyszer csak hirtelen urológiai panaszaim lettek. Felkerestem egy urológust, aki megvizsgált. Diagnózis: prosztatagyulladás. Mielőtt megvizsgált volna, a telefonomat az asztalára tettem a zsebemből Vizsgálat után egyszer csak érkezett egy értesítés, így felvillant a kijelző. A hátterem a két gyerekről készült fotó volt. Erre megjegyezte, hogy most már mindent ért. Látja, hogy picik a gyerekek és így valószínűleg se lehetőségünk, se energiánk nincs arra, hogy összebújjunk. Azt is mondta, hogy ne is válaszoljak, ő is apa, járt ebben a cipőben. De azt is elmondta, hogy nagy hiba, legalább hetente kétszer legyen orgazmusom. Ha máshogy nem megy, akkor segítsek magamon. Ebben nekünk férfiaknak úgyis nagy gyakorlatunk van. Szóval nekem szóba hozta, de rendkívül empatikus módon. Csak ketten voltunk a rendelőben.

2022. júl. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!