Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az okos pasikat úgy képzelem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az okos pasikat úgy képzelem, hogy általában kissé prűdek. De lehetséges, hogy azok közül némelyek, akik a természettudomány rovatban írnak profi válaszokat fizika, biológia stb. témában, itt a szexualitás rovatban láb-fétises kérdéseket tesznek fel?

Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 16:33
A kérdező szavazást indított:
Lehetséges.
Nem.
16 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Meg cuckold kérdéseket.

Nehéz elképzelni, hogy aki jártas például a fizikában, annak cuckold vágyai vannak.

2023. nov. 19. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Én nem hinném, hogy lenne összefüggés a kettő között! F.
2023. nov. 19. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
15%
A normalis epeszu ember szemermes, erkolcsos, kikerem magamnak hogy prudnek nevezd oket!
2023. nov. 19. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A normális szexualitásnak semmi köze a műveltséghez.
2023. nov. 19. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem függ össze. Én is sok mindenben vagyok jártas, mégsem vagyok prűd, bár semmilyen kérdést nem teszek fel itt.
2023. nov. 19. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Két mérnöki diplomám van ésjó állásom. A környezetem intelligensnek tart. Nehezen nyílok meg, deha igen, akkor sokat tudok beszélni arról, ami érdekel. A legkevésbé sem vagyok prűd, sőt..

A környezetem ehet, hogy prűdnek gondol, ha egyáltalán gondolnak valamit. Én nem szoktam mások szexualitásán gondolkodni, amíg nem keveredek bele...

2023. nov. 19. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:

A lábfétis, meg a cuckold kicsit degradáló a természettudományi végzettségűekre nézve. Mármint az, hogy elsőre szubmisszív fétisek jutnak róluk az eszedbe.

Tapasztalataim szerint tökre nem ezen múlik, hanem hogy hogy nézel ki, milyen közeg vesz körül. Egy csomó olyan szakma van a STEM-ben, ami nincs elférfiasodva. Ott azért van mindenkinek egészséges szexuális élete.

2023. nov. 19. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lábfétises kérdéseket nem hiszem, hogy feltesznek, mert azok általában kicsit primitívekre szoktak sikeredni. De attól még lábfétisük lehet. Ezt a lábfétist is el tudom képzelni igen alacsony értelmi szinten, meg kifinomult módon is.

Viszont a másik része is ott van a dolognak. Hogy akár igen, itt akár a primitívebb oldalukat is szabadjára engedik talán. Mert általában az embernek szüksége van arra, hogy legyen egy olyan hely, ahol olyan is lehet, amilyet nem enged/engedhet meg magának úgy általában.

2023. nov. 19. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én jogra jártam, viszont úgy alakult, hogy a szexuális életem pont az egyetem alatt kezdődött el, először arra gondoltam, hogy persze jó, ha lesz egy párom, és szépen lágyan olyan "vanília" módra szexelünk, aztán vele szétmentünk, és utána amikor jött, hogy egy lánnyal az anális dolgokat kipróbáljam, nem mondtam nemet, álmomban nem gondoltam, hogy izgatni fog két csajjal is a dolog. Nyilván nem kizárólag a diploma miatt, de talán ha olyan vágyam van, ami nem átlagos, akkor a partnerem, vagy a párom ra nem rászabadítom, az arcába tolom, hanem beszélgetünk róla, volt, hogy felhoztam, hogy mi lenne, ha egy másik lányt is bevennénk, meglepődött, időt kért, és pár nap után elmagyarázta, hogy miért nem, és persze sem nála, sem nálam sértődés nem lett a dologból. Azt tartom borzalmasnak, hogy akár diplomások, akár nem, ha nem kötelező, az emberek keveset olvasnak, és így a kifejezésmódjuk néha eléggé érdekes.
2023. nov. 20. 09:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Én meg ismerek nagyon okos értelmiségi férfit aki iszonyat perverz és szexmanias, nincs összefüggés
2023. nov. 20. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!