KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » đŸ€” A perverzebb lĂĄnyok között...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ€” A perverzebb lĂĄnyok között is van olyan, aki az "igazit" keresi Ă©s hĂĄzassĂĄgig teljesen Ă©rintetlen (szƱz) akar maradni? 😋

Figyelt kérdés

2023. nov. 17. 14:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** vĂĄlasza:
71%
Csak ismĂ©telni tudom az eddigieket, hogy az Istenbe lehet mindkettƑ? :D Úgy tudom esetleg elkĂ©pzelni, ha visszahĂșzĂłdĂłbb, Ă©s ezĂ©rt nem volt dolga mĂ©g fĂ©rfival, de közben amĂșgy perverz. Van ilyen, Ă©n is ilyen voltam tizenĂ©ves koromban, de sajnos azt lĂĄtom a mai tizenĂ©veseknĂ©l, hogy, sajnos inkĂĄbb odadobjĂĄk magukat bĂĄrkinek.
2023. nov. 23. 15:22
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/40 anonim ***** vĂĄlasza:
68%
beteg hogy a fĂ©rfiak mennyire fetisizĂĄljĂĄk a szĂŒzessĂ©get

2023. dec. 4. 13:49
 23/40 anonim ***** vĂĄlasza:
76%
MĂĄr nem azĂ©rt, de a "szƱzk_vA" kifejezĂ©srƑl nem hallottatok? LĂ©tezik!
2023. dec. 4. 14:47
 24/40 anonim ***** vĂĄlasza:
71%

Az perverz akinek perverz vĂĄgya van.

Aki szadista de nem kĂ­nzott meg senkit akkor az nem szadista. Dehogynem. Aki vĂĄgyik a fĂĄjdalomra, de nem kapta eddig meg az nem mazoista. Dehogynem

Az hogy ki tudja megĂ©lni vĂĄgyait Ă©s ha sikerĂŒl hogy reagĂĄlja le az mĂĄr mĂĄs kĂ©rdĂ©s

2023. dec. 5. 07:39
 25/40 anonim ***** vĂĄlasza:
33%

6

Nézz utåna a történelemben. Volt.

Söt zenét is komponålt.

2023. dec. 5. 07:43
 26/40 anonim vĂĄlasza:
90%

25

De jĂł, hogy leĂ­rtad. AzĂ©rt nem ĂĄrt a nevet is megadni, a kĂ©rdezƑ honnan tudhatnĂĄ, hogy BeethovenrƑl van szĂł?

2023. dec. 5. 11:51
 27/40 anonim ***** vĂĄlasza:
78%
Jogos de hátha. Talán ennyi van benne. 🙂
2023. dec. 5. 12:09
 28/40 Laylah ***** vĂĄlasza:
92%
Vicces, hogy jaj, mennyire Ă©rdekelne mindenkit egy ilyen lĂĄny, aztĂĄn ha a harmadik randin nem fekĂŒdne alĂĄtok, repĂ­tenĂ©tek a francba. Biztos vĂĄrnĂĄtok 2-4 Ă©vet fĂ©lredugĂĄs nĂ©lkĂŒl, mi? :D
2023. dec. 28. 11:59
 29/40 Laylah ***** vĂĄlasza:
56%

"Aki szadista de nem kĂ­nzott meg senkit akkor az nem szadista. Dehogynem. Aki vĂĄgyik a fĂĄjdalomra, de nem kapta eddig meg az nem mazoista. Dehogynem"

Nem. A vĂĄgyak Ă©s a valĂłsĂĄg kĂ©t kĂŒlön dolog. Én pl. vĂĄgytam arra, hogy sub legyek, de mikor megkaptam, rĂĄjöttem, hogy nem nekem valĂł az egĂ©sz Ă©s nem tetszik.

2023. dec. 28. 12:01
 30/40 anonim ***** vĂĄlasza:
33%
13-as, egy ilyen csaj jĂł lett volna nekem is. ElĂ©g kattantđŸ˜†đŸ€­
2024. jan. 12. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!