Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a gyermekkorb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a gyermekkorban testvérek között elkövetett molesztálás?

Figyelt kérdés

Ugyanis én megtettem, ráadásul nem is egyszer csináltam fura szituációkat. Fogalmam sincs hány éves lehettem, talán 10-11.

Utána sokáig eszembe se jutott, próbáltam elfelejteni.

Most felnőttként viszont már hónapok óta ezen agyalok.

Ugyanis kiderült, hogy a testvérem a saját neméhez vonzódik. Ezzel egyáltalán nincs bajom, elfogadom.

Viszont szerintem erősen hozzájárultam ehhez az egészhez. Biztos traumát okoztam neki. Nem értek hozzá, de egy ilyen eset tudja befolyásolni hogy melyik nemhez vonzódik az ember?

A testvéremmel amúgy jóban vagyunk, nem kerül engem meg semmi. Sokáig azzal nyugtattam magam, hogy fiatalabb nálam, és biztos nem emlékszik rá. Hát logikusan belegondolva ez jó nagy hülyeség. Az ilyenre emlékszik az ember sajnos.

Vele biztos nem fogok erről beszélni, lesülne a képemről a bőr, és még neki is rendkívül kellemetlen lenne. Amúgyse szoktunk ilyen szexuális dolgokról dumálni.

2023. nov. 15. 06:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
38%

Nem hiszem, hogy egyetlen kisebb horderejű esemény elég, ahhoz, hogy a húgod leszbikus legyen. Szerintem több tényező is van a dologban!!!

Hány éves a húgod?

Mikor jött rá?

Volt már férfival kapcsolata?

Volt már valami hatalmas szerelmi csalódása? Esetleg több?

Mondott már olyanokat, hogy úgy érzi nem kell senkinek? Hogy a férfiak észre sem veszik?

Természeresen nem szeretnék általánosítani!!! De tudok pár ilyen zárkózott és kiközösített fiatal lányt a környezetemben.

Tudom, hogy nem mindenhol van így, és van ellenpélda.... a mai felszínes világban, ha egy lány nem néz ki jól vagy egyáltalán nem vonzó, -tudjátok miről beszélek- esetleg még el is hanyagolja magát, nem hogy nőnek nem tekintik, de a legtöbb esetben emberszámba sem veszik! Az ilyen lányoknak nulla az önbizalma, és az önbecsülése! Őszintén sajnálom. :(

2023. nov. 15. 13:58
 42/47 anonim ***** válasza:
96%

Hidd el kérdező, ha azt mondom nem az volt a fő vagy kiváltó ok, amit te tettél akkor! Nem állítom, hogy nem lehet semmilyen összefüggés, ahogyan azt sem, hogy biztosan van összefüggés.

Hogy miért lett az a húgod valószínű ő maga sem tudná megmondani, nemhogy egy külső szemlélő!

Ha meg akarnád fejteni sokkal mélyebbre kellene ásnod. Mert most csak a felszínt kapargatod. Ennél mélyebb folyamatok játszódnak le egy emberben. A tudatalatti pedig máig rejtély.

A bűntudatról meg annyit, hogy teljesen felesleges. Sajnálni kell amit tettünk és megérteni. Úgy leélni egy egész életet, hogy mondhatni utálod önmagad, folyamatosan kínozni gyötörni magad ezért felesleges. Mond csak, az állandó lelkiismeret furdalással vissza tudsz valamit csinálni? Meg tudod változtatni a múltat vagy meg nem történté tenni eseményeket? Nem.

Bűntudat helyett empátiát javasolnék, és megértést!

Neked sem tesz jót ez az önvádló hozzáállás. Nem leszel tőle jobb ember, ha mindenért mélységesen szégyenled magad, örökkön örökké... hosszú távon még betegséget is okozhat, ebbe nem mennék most bele, a lelki oldaláról meg ne is beszéljünk!

Senkinek nincs joga feloldozni téged, csak saját magadnak! Tedd meg, magadért! Minden jót kívánok neked az életben!

2023. nov. 15. 15:22
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagy semmi. Ennél jóval több szexuális interakció szokott lenni fiu lány testvérek között, mindenféle gyermeteg szexuális játszadozás közben.

Illetve civodások, verekedések közben nagyságrendileg nagyobb fizikai, lelki traumákat okoznak egymásnak a testvérek az évek alatt.

De még a legrosszabb esetben is ha felteszük, hogy jelentős hatással volt az életére ez a "szexuális" epizod, akkor sincs semmi, egyszerúen ilyen az élet. Ez elkerülhetetlen, a testvérek együtt élnek, jó rossz értelembe hatnak egymásra, ezt nem lehet megakadályozni. A testvérek ilyenek, szeretik egymást, aggodnak egymásért, bántják, alázák, verik egymást, esetleg szexuálisan játszadoznak egymással. Ez elkerülhetetlenűl az életük része, ahogy az is ha leesnek fáról, lábukat törik focizás közben, vagy fejre állnak a biciklivel. Szóval kár ezen aggodni, ez kb normális átlagos testvéri viszony.

2023. nov. 16. 02:34
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó bután és félrevezetően tetted fel a kérdést, hogy nem írtál semmi részletet, nemek, esemény, ilyesmi. Remélni lehet csak, hogy nem szándékosan szívatod itt az embereket, hanem csak nem gondolkodsz néha előre.

Ez semmi, emiatt nem lett volna leszbikus, de még azzal is tisztában van egy lány szerintem, hogy a fiúk néha "furcsák".

Semmiféle behatásról nincs szó, a leszbikusság már születéstől benne volt/rejtőzött.

2023. nov. 16. 09:55
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan születéstől fogva az agyban valami máshogy fejlődik ki, és ez okozza a melegséget. Ilyen nincs, hogy azzá válok, ezt valaki kitalálta, aztán terjed, mert Einstein óta tudjuk, a fénynél csak a butaság terjed gyorsabban. HA valaki traumát szenved el az ellenkező nemtől, akkor nem az van, hogy meleg lesz, hanem az, hogy nagyon gátlásos, szorongó egyén válik belőle, de nem meleg.
2023. nov. 16. 10:02
 46/47 anonim válasza:
52%
Sajnálom, de nekem erre már nem áll fel. :(
2023. nov. 16. 10:09
 47/47 anonim ***** válasza:
96%
Segítsünk #46-os embertársunknak! Nagyon komoly problémái vannak!
2023. nov. 16. 10:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!