Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a gyermekkorb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a gyermekkorban testvérek között elkövetett molesztálás?

Figyelt kérdés

Ugyanis én megtettem, ráadásul nem is egyszer csináltam fura szituációkat. Fogalmam sincs hány éves lehettem, talán 10-11.

Utána sokáig eszembe se jutott, próbáltam elfelejteni.

Most felnőttként viszont már hónapok óta ezen agyalok.

Ugyanis kiderült, hogy a testvérem a saját neméhez vonzódik. Ezzel egyáltalán nincs bajom, elfogadom.

Viszont szerintem erősen hozzájárultam ehhez az egészhez. Biztos traumát okoztam neki. Nem értek hozzá, de egy ilyen eset tudja befolyásolni hogy melyik nemhez vonzódik az ember?

A testvéremmel amúgy jóban vagyunk, nem kerül engem meg semmi. Sokáig azzal nyugtattam magam, hogy fiatalabb nálam, és biztos nem emlékszik rá. Hát logikusan belegondolva ez jó nagy hülyeség. Az ilyenre emlékszik az ember sajnos.

Vele biztos nem fogok erről beszélni, lesülne a képemről a bőr, és még neki is rendkívül kellemetlen lenne. Amúgyse szoktunk ilyen szexuális dolgokról dumálni.

2023. nov. 15. 06:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
36%

Egyaltalan nem gyakori.

Elfajzott egy ember vagy. Melyen megvetlek.

2023. nov. 15. 07:42
 2/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre kapott válasz hogyan segíti a helyzetedet?

Egyébként senki nem tudja biztosan, mivel nagy a látencia.

2023. nov. 15. 07:51
 3/47 anonim ***** válasza:
30%
1 Hogy veted meg anonim modon, amikor azt sem tudod, kirol van szo? Na meg akkor meg o is gyerek volt... eleg beteg vagy pszichesen.
2023. nov. 15. 08:12
 4/47 anonim ***** válasza:
28%

En vagyok beteg? Te normalis vagy?

Attol mert nevszerint nem ismerem meg erezhetek szanalmat iranyaba. Vagy szerinted normalis dolog szexualisan molesztalni a testveredet?

Attol mert gyerek volt az mentesiti? Tobb millio gyerek nem molesztalja a kisebb testveret, mert ez a normalis. Tehat ha valaki molesztal, legyen akarhany eves, az nem normalis. Ha a sajat rokonodat molesztalod az meg inkabb nem normalis.

Mondjuk a svedeknel ez nem ujkeletu dolog.

Kerdezo, sved migrans vagy?

2023. nov. 15. 08:21
 5/47 anonim ***** válasza:
57%
Ha a testvéred a saját neméhez vonzódik, az nem azért van, mert molesztáltad, de 10-11 évesen már tudhattad, hogy ez nem helyes. Valami nincs rendben veled pszichésen, kérdező.
2023. nov. 15. 08:32
 6/47 anonim ***** válasza:
42%
#4 Egy biztos: te egy primitív mucsai vagy, ha azt gondolod, hogy egy ember felnőtt korára nem javulnak, változnak... mindössze azt mondom, hogy egy ismeretlen ember gyermekkori bűne miatt ennyire lenézőnek lenni igazán empátiátlan és paraszt dolog.
2023. nov. 15. 08:46
 7/47 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy gyerek 10-11 évesen szexuálisan molesztál BÁRKIT is, akkor a szülei nevelték nagyon rosszul!

Ennyi idős gyerek a jog szerint sem vétőképes, és nem véletlenül van ez így!

Ha egy ennyi idős gyerek így viselkedik, akkor vagy a szülei nevelték nagyon félre, vagy ő is szex. molesztálás áldozata volt. Esetleg olyan kicsi korában, amire már ő sem emlékszik.

Kérdező, valami biztos nincs rendben veled. Fordulj pszichológushoz, próbáljátok felszínre hozni, hogy miért lettél te olyan. Ill. mondd el ezt őszintén a testvérednek is, menjen el ő is, szerintem sok dolgot rendbe kell tenni az ő lelkében is.

A szüleitek felelősek, de ha rájuk haragszotok, azzal semmit sem oldotok meg.

2023. nov. 15. 08:49
 8/47 anonim ***** válasza:
34%
Elnézést! Hadd kérdezzem meg, hogy ez az azonnal csípőből felépülő harag, rosszindulat, bántás, ítélkezés, ami a válaszokat és a riposztokat jellemzi ez azért van, mert Magyarországon vagyunk?
2023. nov. 15. 08:53
 9/47 anonim ***** válasza:
87%
#9: sikerült egy felhasználó válaszai alapján általánosítanod meg magyaroznod, miközben a többség normális hangnemben válaszolt. Ez igen...
2023. nov. 15. 09:00
 10/47 anonim ***** válasza:
21%

10-es! Ezt akartad mondani ugye?:

"#9-es, nézd meg, hogy szerencsére itt sok normális válasz is született."

2023. nov. 15. 09:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!