Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a gyermekkorb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a gyermekkorban testvérek között elkövetett molesztálás?

Figyelt kérdés

Ugyanis én megtettem, ráadásul nem is egyszer csináltam fura szituációkat. Fogalmam sincs hány éves lehettem, talán 10-11.

Utána sokáig eszembe se jutott, próbáltam elfelejteni.

Most felnőttként viszont már hónapok óta ezen agyalok.

Ugyanis kiderült, hogy a testvérem a saját neméhez vonzódik. Ezzel egyáltalán nincs bajom, elfogadom.

Viszont szerintem erősen hozzájárultam ehhez az egészhez. Biztos traumát okoztam neki. Nem értek hozzá, de egy ilyen eset tudja befolyásolni hogy melyik nemhez vonzódik az ember?

A testvéremmel amúgy jóban vagyunk, nem kerül engem meg semmi. Sokáig azzal nyugtattam magam, hogy fiatalabb nálam, és biztos nem emlékszik rá. Hát logikusan belegondolva ez jó nagy hülyeség. Az ilyenre emlékszik az ember sajnos.

Vele biztos nem fogok erről beszélni, lesülne a képemről a bőr, és még neki is rendkívül kellemetlen lenne. Amúgyse szoktunk ilyen szexuális dolgokról dumálni.

2023. nov. 15. 06:56
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%

Kizárt!

Ez egy db élmény (a medencés), ami ha megviselte volna, annak lettek volna nyomai a viselkedésében. Abba is hagytad, amint lebuktál.

2023. nov. 15. 12:46
 32/47 anonim ***** válasza:
24%
Húg, nővér?
2023. nov. 15. 12:47
 33/47 anonim ***** válasza:
89%
Ezek azért nem durva dolgok. Fedezted fel a szexualitást, és agyatlan gyerek módjára viselkedtél. Nyilván nem voltál tudatában a cselekedetednek, én ezt megbocsájtom, mivel nem okoztál lelki traumát sem. A leszbikusságnak nincs köze a dologhoz, mivel melegnek születni kell.
2023. nov. 15. 12:51
 34/47 anonim ***** válasza:
81%
33-nak igaza van, bar nem tudomy mit bocsajt meg az ismeretlen kerdezonek. :DD Ez igy eleg bekepzelten hangzik...
2023. nov. 15. 12:53
 35/47 anonim válasza:
27%
Ennyi...? Valamit tegyél már még hozzá, így lelankadok...
2023. nov. 15. 12:58
 36/47 anonim ***** válasza:
38%

Azert ez nem igaz, hogy nem hagy nyomot. Egy gyerek szexualitását befolyasolja ha valaki érinti szexuálisan tehat szexualizálja, (fejlődéspszichológia szerint) es ha az abuzus során felizgul, akkor igenis megváltozhat a nemi iráynultsaga mert keresheti a hasonló élményeket utana.

Nemcsak annak lehet születni hanem azzá is lehet válni, főleg hogy gyerekkorban történik.

Nagyon sokan írják, hogy üljön nyugodtan a kérdező mert nem ettől lett a testvére meleg. Sajnos előfordulhat hogy igen.

Hogy a kérdező miert játszott ilyen “játékokat” 11 évesen jó kérdés, lehet őt is abuzalta valami ferfi rokon, mert normalisan nőtt gyereknek ilyen nem nagyon jut eszébe

Legenyhébb esetben esetleg tanúja volt valaminek.

2023. nov. 15. 13:08
 37/47 A kérdező kommentje:

"Ennyi...? Valamit tegyél már még hozzá, így lelankadok..."

Ez nem kamu történet, hogy kiszínezzem neked. Nekem ez igenis durva dolognak számít. Ha mondjuk megerőszakoltam volna, vagy valami hasonló, akkor már azóta fel is kötöttem volna magam, mert azt nem tudnám feldolgozni józan, felnőtt fejjel.

Ahogy a 36-os is írja, szerintem a környezete is alakítja az embert ilyen szempontból, és félek, hogy részben miattam vonzódik a saját neméhez.

Amúgy engem nem molesztáltak, nem emlékszek rá. Meg tanúja se voltam ilyesminek. Csak szexelő felnőttekre nyitottam 2x is az ajtót. Meglepődtem hogy mit csinálnak, de csak ennyi...

2023. nov. 15. 13:15
 38/47 anonim ***** válasza:
28%

Sajnos ezzel a lelkiismeretfurdalással ami jogos, együtt kell éljél. Ahogy más is a tévedéseivel, amit mar nem tud helyrehozni. Van akinek kisebb, van akinek nagyobb.

Van aki megtagadta gyerekét, anyját akik meghaltak es ma bánja nagyon de az időt nem tudja visszaforgatni.

Ezzel együtt kell élni

Nem tud senki feloldozni, a gyakori közönsége sem!

2023. nov. 15. 13:23
 39/47 anonim ***** válasza:
73%

36: "megváltozhat a nemi iráynultsaga mert keresheti a hasonló élményeket utana." Írod

1. Itt viszont az a helyzet, hogy az "áldozat" lány, az "elkövető" fiú

Ha tehát keresné a hasonló élményt, akkor fiúbál kellene keresnie.

2. Ha azonos neműekről lenne szó, ás úgy keresné az élményt, akkor sem jönne szóba negatív értelemben a homoszexualitása, hiszen ez az, amit keres.

Nagyon helyesen mondják, hogy aki negatívan éli meg a zaklatást, az nem keresi, hanem elfordul a szexualitástól.

2023. nov. 15. 13:47
 40/47 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk, hogy leszbikus lett ez is belejátszhatott, mert úgy élte meg, hogy undorító es bűnös dolog, ami fiú es lány közt történik
2023. nov. 15. 13:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!