Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen nagy formás mellek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nagy formás mellek ilyen vékony lányon lehetnek igaziak?

Figyelt kérdés

Sportol is, vekony is, nagyon fent vannak a mellei es nagyok. Vajon ezek megvannak csinaltatva? Tudom nehez egy keprol megallapitani, de talan itt latszodik neki a legjobban.

[link]

2023. nov. 5. 14:09
A kérdező szavazást indított:
Igen, megvannak csináltatva
Nincsenek, igaziak
Nehéz a kép alapján megállapítani
30 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Túl nagyok és feszesek, hogy egy ilyen vékony lányon igaziak legyenek.28/N
2023. nov. 5. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Ezek nem formás mellek, ezek csinált lufik.
2023. nov. 5. 14:15
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem természetes hatása van . Mindenesetre elég szexi !

22F

2023. nov. 5. 14:17
 4/12 A kérdező kommentje:
3-as, igen ez az, hogy látszik, hogy aránytalan, de nagyon jól meglehet csináltatva. Irigylem ettől függetlenül az alakját.
2023. nov. 5. 14:19
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Kétségtelen ,hogy brutális teste van.

Könnyen merevedik rá az ember ! :D

3-as voltam.

2023. nov. 5. 14:22
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kicsit nagyobb ennél és én se csináltattam meg. Simán lehet igazi
2023. nov. 5. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, de ez fix szilikon. :)
2023. nov. 5. 15:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán lehet, hogy valaki ezt húzza a genetika lottón, én is ismerek ilyet. Itt erre a képre nem tudok 100%os választ adni, sanszos, hogy nem igazi, de aztán ki tudja. A bimbók elhelyezkedése is gyanús. Női szemmel nézem, igen, nagy az alkatához, aránytalan, de ez nem a lufi kategória. Nem két amorf gömb azért, ennek van egy normális esése, és csepp alakja. Nem itt kezdődik a lufi.
2023. nov. 5. 15:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Bár én is vékony testalkat vagyok és ahhoz képest nagyobb melleim vannak(még ha nem is nagyok), de nehezen tudnám elképzelni, hogy ezek igaziak. De lehet rá esély, ha szerencsés testalkat.
2023. nov. 5. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Simán lehet hogy természetes , és találkoztam több hasonlóval. Lehet még nagyobb is természetes.

Volt barátnő aki 90/60/90 mértetekkel rendelkezett és nagyon természetes volt neki 18 évesen. Melltartó nélkül is szépen állt neki

(Meg nekem is mindig ;-) )

2023. nov. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!