Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik erotikus feherneműként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik erotikus feherneműként bodyt hordanak, mennyit és mikor van rajtuk?

Figyelt kérdés

Tehát lényegében csak szex előtt veszitek fel?

A párom azt mondja felesleges venni, mert meztelenül indítom be, és nettó 2 perc alatt lekerülne. Minőségi darabot néztem ki, ami nem két fillér, de elbizonytalanodtam, hogy kell e.

Vadító két részes feherneműim vannak, azokat én is szeretem hordani ruha alatt, jó érzés hogy valami szexy van rajtam.

Amit kinéztem egyértelműen erotikus, nem simán egy napot hordható darab

2023. nov. 5. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a te párodat nem indítja be annyira, akkor valóban felesleges.

Vannak férfiak akik szeretik ha szex közben fent marad egy egy szexi darab..ő nem ilyen.

2023. nov. 5. 06:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
De a kérdésre válaszolva nekem vannak hétköznapi fehérneműim, meg különlegesek amiket csak szex előtt veszek fel.
2023. nov. 5. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ami olyan felizgatos fehernemu az a nyitott tanga. Neha felveszem :) De amugy a pasinak tenyleg izgibb ha meztelenul vagyok.
2023. nov. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!