Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex vagy maszti után miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex vagy maszti után miért vagyok azonnal éhes?

Figyelt kérdés

Olyankor azonnal enni akarok, szinte bármit, ami élelmiszer.

Nem tömöm halálra magam, csak pár falatot eszem és akkor már elég is.

Más is így van ezzel?

Nő vagyok. A kíváncsiskodók miatt nem írom az évkoromat, mert akkor szállingóznak az üzik. :P

2023. nov. 4. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiírni a korod. Kiirtad, hogy nő vagy, garantált célpont lettél.;)

A kérdésedre válaszolva, a tested pótolni akarja a kimerítő tevékenység során felhasznált energiát.:)

2023. nov. 4. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha intenzívebben szereted csinálni akkor tök érthető,az első már leírta...meg ha nyugisabban szereted akkor is normális,csak így okosabban hangzott.

A kor meg tényleg mindegy,ha kiírnád hogy házas vagy akkor is szállingóznának az üzik,mert van két szép melled és nem lóg semmi a lábaid közt

2023. nov. 4. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert még ki vagy éhezve :DDD
2023. nov. 4. 18:57
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam hogy ennyire kimerítő lehet a szex a testnek.

Igen az tényleg, hogy elég intenzív nálam a szex vagy a maszti, sőt még a smárolás is. :P

2023. nov. 4. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan vagyunk ezzel így, nincs ebben semmi különös. Nekem pl diabéteszem van, és egy intenzívebb szex után annyira le tud esni a cukrom, hogy remegnek a kezeim és lábaim.
2023. nov. 4. 19:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A szex elnyomja az összes többi ingert (fáradság, éhség, szomjúság), utána ahogy esik a szetoronin-szint előjön minden csőstől. Semmi rendkívüli nincs ebben.
2023. nov. 4. 20:38
 7/10 BohócKolbász ***** válasza:

Bizti hogy konkrétan éhes vagy, nem pedig szomjas? Mert a folyadékvesztés legalább ugyanolyan intenzív. Pl. izzadás,meg ugye a puncinedv, spriccelés, orál által termelődött nyál is pótolandó.

Ügyelsz az étrendre? Mármint gondolom nem nehéz kajákat tömsz, hanem inkább laza nasikat. Tessék a formára vigyázni! :D ;)

2023. nov. 4. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Több ilyen lány is volt, akik kevéssel utána a konyhába rontottak. Szerintem normális.
2023. nov. 5. 10:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Ma reggeli játszásom után a hűtőben turkáltam ennivaló után, de csak pár harapás hiányzott és szomjas voltam. :)

Érdekes hogy eddig az exeim a szex után nem voltak éhesek mint én, bár volt amelyik rágyújtott.

2023. nov. 5. 11:35
 10/10 BohócKolbász ***** válasza:
Általában van egy jellemző étel vagy ital vagy íz amit ilyenkor választasz? Vagy spontán amit találsz? Ezeknek van köze ahhoz hogy maszti vagy szex után jön rád az éhség?
2023. nov. 5. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!