Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziálni arról hogy valaki kihasznál/erőszakol rákényszerít a szexuális aktusra (idegen férfi vagy férfiak) beteges dolgok? Más lányok is foglalkoztatja ez a téma? Idióta sértegető bugris kommenteket nem kérek!!

Én egyik exemmel játszottam el ,hogy kvázi idegenként egy mindkettőnknek ismeretlen helyen találkoztunk, külön is mentünk oda ,nem is tudtam miben lesz .
Eszméletlenül dögös cuccban volt , csak néztem egy darabig ahogy mindenkit visszautasított ,aztán odmentem hozzá, elkezdtünk beszélgetni,mintha semmit sem tudnánk egymásról.
Húsz perc múlva már a kocsimban a szórakozóhelytől nem messze használtam .
Eszméletlen élmény volt.

Én szoktam fantáziálni ilyen dolgokról, de a pasi mindig ugyanaz :)
Élőben nem izgatna a dolog

Én max olyanról hogy egy nagyon szexi pszichopata nyomul rám akivel tudom hogy nem lenne szabad, de aztán mégis elkap és csak azért ellenállok mert tudom hogy pszicho, gyilkos vagy démon, körözik stb…
De az hogy bármilyen pasi molesztal… az beteges

Én is szoktam ilyenről fantáziálni, de én azért, mert 3-8 éves koromban szexuális abúzus áldozata voltam és szexuálisan azóta se vagyok képes magamra másként tekinteni mint használati tárgyként.
De a valóságban semmilyen szexet nem szeretnék. Sőt, még érintkezni se szeretnék egy férfival se, és a nők többségével sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!