Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fantáziálni arról hogy valaki kihasznál/erőszakol rákényszerít a szexuális aktusra (idegen férfi vagy férfiak) beteges dolgok? Más lányok is foglalkoztatja ez a téma? Idióta sértegető bugris kommenteket nem kérek!!

Csomó ilyen témájú regény van és szerintem ez a zsákmány szerep sok nőnek imponáló, én is szoktam erről fantazialni, de tudom, hogy az csak fikció és a valóságban ez koránt sem létező dolog. Sőt, ez egy borzasztó trauma annak, akivel megtortenik.
Megint más szerepjatek keretében, de én például még swingerre sem tudom ravenni magamat, mert egy idegenben nem tudnék megbízni. Esetleg olyat tudnék elkepzelni, hogy olyan partnereket keresnék, akikkel előzetesen nagyon részletesen át lennének beszélve a szabályok, az igények és a határok ki lennének jelölve, de ott is kockázatos, hogy mégis csak te vagy egyedül nő, ők meg többen vannak férfiak.
Nekem meséltek pár swingeres sztorit, ami eléggé elvette a a kedvemet az egésztől...

Függ igen klubtól is. Én egy külső kertvárosi részen voltam Budapesten.
Először szingliként érkeztem, utána párban. (kb 1 év telt el a kettő között).
Furcsa volt, de nem féltem. Valahogy éreztem ott biztonságba vagyok. Nagyobb biztonságba, mint pl. egy otthon megrendezett partyn. Nem mondom, hogy nem volt furcsa de tényleg hála Istennek a nem az nemet jelentett. Nem volt az, hogy akit én nem akartam az is tolta volna be akartom ellenére.

Én szeretem a kiszolgáltatott helyzeteket és nem csak fantáziálni. Részleteket nem írok mert trollnak titulálnátok... 😄
22L

Nem beszéllek se rá se ellene a swingernek. De ha érdekel akkor érdemes kimenni 1x. Persze ha félsz akkor szigurúan csak párban.
Vannak olyan helyek, ahol direkt más szalagok vannak. Kék a pároknak akik nyitottak más párok felé, piros azoknak a pároknak akik csak egymással vannak elfoglalva, sárga az egyedül érkezőknek, stb...
Itt lehetőséged van a hangulatot megélni.
Mi is másodjára a párommal a hangulat miatt mentünk ki. Más volt úgy együtt lenni, hogy néznek minket, mint otthon a 4 fal között. Nem azt mondom a kedvencünk lett de 1-2 évente be lehet vállalni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!