Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan homoszexuális, vagy biszexuális családos férfi akinek a párja tudtával vagy tudta nélkül fiatalabb fiukra vadászik? (Volt egy fura élményem azota foglalkoztat a kérdés)
Feleség, gyerekek vannak!, feleségem nem is sejti, hogy.........
Kedvelem a fiatal fiúkat...
41 vagyok, leginkább a 18 körüli fiúkat kedvelem...
Volt egy srác,akivel beszélgettem és mesélt egy ilyen sztorit.Őt is egy idősebb nős férfi hódítgatta...
De a srác nem akarta folytatni éppen ezért, így lezárta. Szerencséje volt,hogy simán vége lett.
Ismertem olyat, akit keményen megzsaroltak ezért.
Utolsó :hogy lehet keményen megzsarolni? Max ha befolyásos az illető nem?
Kérdező neked mi volt a story?
Amúgy elég sokan csináljak ezt a műfajt, én is beszéltem már többel, a lelkiismeretukkel meh nekik kell elszamolni, már ha van
6 -os vagyok.
A zsaroló a fiatal srác volt, akit a negyvenes férfi kezelgetett.
Felvett telefonra ezt - azt és az emailekkel,sms-ekkel, stb ki akart tálalni a feleségnek és a férfi nővérének.
Ez azért volt,mert a férfi szadizni akarta a srácot, ő nem engedte. És ha a srác borít, akkor a vagyonos feleség kidobta volna a férfit,és a karrierje is annyi,mert felelős középvezető volt.
Két milla készpénzben volt az ár, amit egy nap alatt összeszedett a férfi, és a srácnak, aki három másik sráccal ment az átadás helyére, átadta.
Azt hiszem, egy életre lecke volt ennek a nős férfinek.
Köszönöm szépen.
Szadizni akarta? Gondolom keretek közt.
Azért a srác nem szivbajos...
Makd megkapja a magáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!