Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan homoszexuális,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan homoszexuális, vagy biszexuális családos férfi akinek a párja tudtával vagy tudta nélkül fiatalabb fiukra vadászik? (Volt egy fura élményem azota foglalkoztat a kérdés)

Figyelt kérdés

2020. okt. 17. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
3 gyerek..Feleség..41 év.vezetői pozi..s egy már 19 éves szerető fiú 2 éve.
2020. okt. 18. 07:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De hogy lehet úgy élni, hogy a párunk mellett fiukat dugunk? Azt megertem, ha nincs család. De ha van. Előbb utóbb kiderul
2020. okt. 18. 07:52
 13/18 anonim ***** válasza:
55%

11-es, ezek szerint már 17 évesen dugtad a srácot. Rád ezért nem lehet haragudni, éltél a lehetőséggel, más kérdés,hogy mit érzel, ha a három gyermekedhez hazamész. Lehet, hogy majd a te gyerekedet is egy ilyen hátterű ember fogja d.ni...

Én itt a szeretődtől, a 19 évestől kérdezném meg, nem érzi, hogy le kéne köpnie magát ?

2020. okt. 18. 07:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Látom megcsalni a feleségeteket az már nem bűn...

...Ez aztán házasság...

2020. okt. 18. 12:35
 15/18 anonim válasza:
100%
11-es Otthon a feleségeddel van szex? Milyen gyakran, ha igen? A feleséged szerinted nem gyanít semmit? Vagy esetleg neki is szeretője van?
2020. okt. 18. 16:42
 16/18 Kajak53 ***** válasza:
47%

Házasságban fontos az öszinteség. Miért kéne titkolózni? Amikor én elmeséltem a feleségemnek, hogy izgatnak, érdekelnek a fiúk is, csak biztatott, hogy nyugodtan folytassam. Amit egy homoszexben átélek azt ö úgysem tudja nyújtani nekem. Igy nyugodt, tiszta lelkiismerettel kiélhetem a vágyaimat és ez még jobban összeköt. Ha sikerül megszabadulni a rohadt keresztény erkölcs által gerjesztett büntudattól, akkor hirtelen minden egyszerüvé, könnyen megoldhatóvá válik.

67 vagyok, sok fiú és férfi szeretöm volt és van.

2020. okt. 21. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
16-os én sem vagyok keresztény, de szerintem ez a rohadtozás nem egészen releváns. Igaz, hogy van egy rakás előítéletük, de ha azokat nem számítjuk, nem véletlenül alakult úgy ahogy van, és egy csomó (majdnem az összes) érték amit kijelöltek követendő példa lehetne.
2020. okt. 25. 01:57
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
ilyenek a heterok, és mégis a meleg a rossz a végén aki legalább őszinte hogy ki után érdeklődik..
2020. dec. 26. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!