Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan homoszexuális, vagy biszexuális családos férfi akinek a párja tudtával vagy tudta nélkül fiatalabb fiukra vadászik? (Volt egy fura élményem azota foglalkoztat a kérdés)
11-es, ezek szerint már 17 évesen dugtad a srácot. Rád ezért nem lehet haragudni, éltél a lehetőséggel, más kérdés,hogy mit érzel, ha a három gyermekedhez hazamész. Lehet, hogy majd a te gyerekedet is egy ilyen hátterű ember fogja d.ni...
Én itt a szeretődtől, a 19 évestől kérdezném meg, nem érzi, hogy le kéne köpnie magát ?
Látom megcsalni a feleségeteket az már nem bűn...
...Ez aztán házasság...
Házasságban fontos az öszinteség. Miért kéne titkolózni? Amikor én elmeséltem a feleségemnek, hogy izgatnak, érdekelnek a fiúk is, csak biztatott, hogy nyugodtan folytassam. Amit egy homoszexben átélek azt ö úgysem tudja nyújtani nekem. Igy nyugodt, tiszta lelkiismerettel kiélhetem a vágyaimat és ez még jobban összeköt. Ha sikerül megszabadulni a rohadt keresztény erkölcs által gerjesztett büntudattól, akkor hirtelen minden egyszerüvé, könnyen megoldhatóvá válik.
67 vagyok, sok fiú és férfi szeretöm volt és van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!