Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/hölgyek, mikor elveszte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek, mikor elvesztettétek a szüzességeteket épp akkor véreztetek vagy az aktus után? Illetve meddig jött a vér, mennyi mennyiségben?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, és kiváncsi vagyok másnál ez hogy volt.

2023. okt. 18. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Van akinek akar 10-20 milli is masnak meg par potty. Szerintem ez nagyban fugg a ferfi meretetol.
2023. okt. 18. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nagyon durva volt. Már korábban, mikor ujjazott is kicsit véres volt, azt hittük, ezzel túl is vagyunk a dolgon. Hát nagyon nem.

Első szexnél nagyon durván véreztem (majdnem fél DECI vér jött, de egyszerre, kb rögtön vége volt).

Félbe is szakítottuk a dolgot. Párom majdnem mentőt hívott. Aztán a következő néhány alkalommal is még kicsit volt.

Azóta már minden rendben van. Páromnak nagyon nagy, de elsőre be se ment teljesen mert félbeszakadt az aktus a vérzés miatt.

2023. okt. 18. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Ezert jo az atlagos . A no is elvezi nem kellenek hetek mire megszokja es nem a bort kaparja le a ferfirol a fajdalomtol meg szenvedesnek eli meg.
2023. okt. 18. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Nekem egyáltalán nem volt semmi vér.

Amúgy meg nem függ a mérettől, szóval lehet is hanyagolni az ostobaságokat.

2023. okt. 18. 11:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, en már meg ujaztam magam mikor még nem voltam férfival, szóval fel szakitottam a szűzhártyám.

Egy hónappal később volt az első szexem, és az aktus után véreztem pár cseppet.

De viszont akkor is véreztem mikor először meg ujaztam magam.

2023. okt. 18. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
7. Az ujjad pici .
2023. okt. 18. 12:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem.
2023. okt. 18. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél meg volt a menstriáciom eleve igx nem tudom.

De utána mikor elmulten minden aktusnál véreztem továbbra is amolyan pecsételő vérzésem volt allandóan szex után hónapokon is át vagy fél évig

2023. okt. 18. 13:20
 9/12 anonim ***** válasza:

*jav

utána mikor elmúlt a menstruációm, továbbra is minden ujabb aktusnál véreztem

2023. okt. 18. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Én eléggé véreztem és fájt is(a lepedőn láttuk utólag), nem tudom egyszerre jött e.

Utána aznap még volt pár csepp a byugyimon.

2023. okt. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!