Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szégyellnétek gyerekkori meztelen képeiteket osztálytársaitok előtt?

Én a teljesen babakori pucér képemet nem gondolom, hogy cikinek érezném. Abból tényleg még tippelni se lehet, hogy most milyen vagyok, hogy most milyen a testalkatom, és hacsak nincs eldeformálódva a fejem, akkor azt se, hogy jóképű vagyok e.
Arra tényleg - tudati síkon legalábbis - azt tudom mondani, hogy nem én vagyok, még öntudatra se ébredtem akkor. Még egy hányással az arcomon se lenne ciki, vagy szaros seggel - persze nyilván magamtól nem mutatnám meg - de érted miért lenne ciki, nem is emlékszem rá, nem én vagyok aki a képen van.
Egy politikust se lehet lemondásra kényszeríteni mert van egy kép róla, ahogy 3 hónaposan tök mindegy mi történik vele, mert azt a leghülyébb szavazó is tudja, hogy jelentéktelen a kvalitáda vagy szavahihetősége szempontjából. Bár azért a fidesz lehet ezt is meglépi majd sikeresen, végülis már kb semmin nem lepődök meg :D

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy látják e vagy nem a régi képeimet.
Sőt, ha most is van rólam meztelen kép, vagy akarnának meztelenül látni, simán le vetkőzök előttük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!