Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok valaha az osztálytársaitok farkát?
Milyen érzés volt?
Kiábrándító, nagyobbat vártatok mert kicsi volt, vagy rácsodálkoztatok, hogy nem is hittétek volna, hogy neki "ekkora"
(A kérdés kollégára is vonatkozik és volt osztálytársra, csapattársra.)
Kort írnátok?
Igen lattam. A boxerjaban alig latszott csomag de amikor levetkozott az oltozoben meztelenre hogy zuhanyozzon akkor derult ki hogy lankadtan oriasi.
Masik egy nagyon bekepzelt es felvagos srac volt. Rola lekerult a boxert a szorbol alig latszott neki.
Kirandulason lattam tobb merevedest is.
Most komolyan, mit kell ekkora majrét csinálni a pélóméretből?
Igen, láttam minden csapattársam farkát az öltözőben. Volt, akié kisebb volt, volt, akié nagyobb. És?
5
"Masik egy nagyon bekepzelt es felvagos srac volt. Rola lekerult a boxert a szorbol alig latszott neki."
na ilyenkor szokott az ilyen típus visszavenni az arcából :XD azért hirtelen a helyére kerül az egója a többi fiú között, ha látja h neki van a legkisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!