Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok valaha az osztálytársaitok farkát?
Milyen érzés volt?
Kiábrándító, nagyobbat vártatok mert kicsi volt, vagy rácsodálkoztatok, hogy nem is hittétek volna, hogy neki "ekkora"
(A kérdés kollégára is vonatkozik és volt osztálytársra, csapattársra.)
Kort írnátok?
Én is sokakét láttam, suliban is, edzésen is.
Suliban még egy tanáromét is :))
Igen, gyerekkoromtól fogva járok rendszeresen edzeni, így öltözőben sokmindent megéltem már.
Kamaszkorunkban összemértük, aztán volt később recskaverseny is.
Egyetemi koleszban is láttam jó pár srácét esti zuhanyzáskor. Volt aki rendszeresen akkor jött, mikor hallotta a papucsom csoszogását, s mindig kivertük egymást nézve.
Mostanában edzés után meg megakad rajtam egy egy pasi tekintete zuhanyzóban. Akkor alaposabban megmosom a farkam, fitymát hátrahúzva, s ügyelve rá, hogy láthassa.
Sosem fordulnak el, mert már előre tudom, hogy ezért néztek, mert bejövök nekik.
Általában mire lezuhanyzom már bólogat a farkuk. Szeretem ezt az incselkedést.
Főleg ha gyűrű van az ő ujjukon is. Jó biszexnek lenni, és látni, mennyien is vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!