Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok valaha az osztálytársaitok farkát?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt?
Kiábrándító, nagyobbat vártatok mert kicsi volt, vagy rácsodálkoztatok, hogy nem is hittétek volna, hogy neki "ekkora"
(A kérdés kollégára is vonatkozik és volt osztálytársra, csapattársra.)
Kort írnátok?
2020. okt. 22. 10:44
31/55 anonim válasza:
30
na ja, ismerős. kb nálunk is ez volt :)
32/55 anonim válasza:
A 3-as dioptria ugyan már elég erős, de annyira nem, hogy anélkül a zuhanyzóban ne láttál volna semmit.
33/55 anonim válasza:
érdekes sztem látni h melyik srácnak milyen van :) aztán olykor vannak meglepetések is, de nagy átlagban kb stimmel, amit gondoltam hozzá ...
34/55 anonim válasza:
amúgy lankadt farokról mi értelme van bármi következtetést is levonni....
35/55 anonim válasza:
34
Mert amelyik lankadtan is nagy, akár nagyobb, mint pl a sajátom állva, az már kicsi nem lehet.
36/55 anonim válasza:
ugyan már, lankadtan is lehet egy az egyben olyan jó és sokat elárul, mennyire néz ki jól.
37/55 anonim válasza:
Láttam több osztálytársamnak is. Csapattársaimét mindet láttam. Néhányukkal mást is csináltam.
38/55 anonim válasza:
Véletlen én is láttam a kollégámét,szerencsére kellemesen csalódtam. 41N
39/55 anonim válasza:
Az osztálytársaimmal és edzéstársaimmal is mindnyájan láttuk egymásét. Az edzéstársakkal rendszeresen.
40/55 anonim válasza:
Láttam több osztálytársamét, mások is látták az enyémet. Mi van akkor? Nyugtáztam, hogy az övék sem nagyobb, mint az enyém, aztán annyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!