Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a lányoknak 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha a lányoknak 18 éves kortól kötelező lenne a topless?

Figyelt kérdés
Mindig és mindenhol, ahol legalább 25 fok meleg van.

2023. okt. 17. 06:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
56%
Én örülnék egy ilyen szabályozásnak. Minden nap nézném az időjárást, és amint eléri a 25 fokot, sok lányról én magam húznám le a toppot és a melltartót, hogy tessék szépen topless lenni, hiszen 25 fok van, ilyenkor már nem kell felső. Igazából jobb is lenne nekik úgy :) Eleinte sokan feszengenének, de hamar levetkőznék a gátlásokat, hiszen a többi lány is ugyanúgy topless lenne. Meg 25 fok már jó idő, főleg ha süt a nap, kellemes úgy nekik. Tök jó lenne így járni a városban, hogy a sok kisminkelt, parfümös elegáns lány topless jönne menne, teljesen fesztelenül és szabadon. És a lányoknak is mekkora szabadság lenne ez! Végre nem arról szólna hogy melltartó nélkül megszólnak, hanem nyugodtan félmeztelenül is lehet lenni odakint, élvezve a finom napsütést.
2023. okt. 17. 14:16
 22/38 anonim ***** válasza:
67%
Persze, kötelező lenne a nők tárgyiasítása, vegyük el tőlük az önrendelkezés jogát, hiszen nem többek, mint szexuális tárgyak. Az is remelem eszedbe jut, hogy nemcsak a szexi 20 éves csajok vannak ám, hanem a 150 kilós lógó mellű nyanyák is.
2023. okt. 17. 14:35
 23/38 anonim ***** válasza:
24%

De nem engem kell letámadni hé! A szabály az szabály, és a törvény az törvény. Nem én hozom, a politikusokkal kell lemeccselni ha nem tetszik. Egyébként nem is értem, én ha nő lennék örülnék neki. Kicsit lehet elpirulnék ha valaki lehúzná a felsőmet, de tetszene mert izgalmas lenne. Végül is miért ne lehetne így járni, ha minden nő így van, és még az idő is szép? Szerintem izgalmas lenne félmeztelenül járni a férfiak között, élvezve hogy mennyire bejövök nekik és mennyire megvadulnak a puszta látványomtól.

Nyilván erőszakolni meg tilos hiszen az törvénytelen. Aki erőszakolni akar az mehet a börtönbe. Nem is értem azt miért hoztátok fel itt.

2023. okt. 17. 14:58
 24/38 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem idővel magától is ki fog alakulni, hogy akár topless járnak a lányok, legalábbis az, aki úgy érzi jól magát. Amikor tavasszal jön a meleg, napos idő, öröm nézni, ahogy amúgy is merészen öltözködő tinilányok az iskolából hazafelé menet megszabadulnak attól, ami a hűvös reggeleken még rajtuk volt és lenge toppan vagy akár egy szál melltartóban élvezik a napsütést. A Balatonnál már láttam olyat, hogy egy lány tangabugyiban, topless sétált és csupán egy törülközőt akasztott a nyakába, ami lelógva elfedte melleit. De akin látszott, hogy tetszik neki, annak fellebbentette és megmutatta. Innen csupán egy lépés, hogy megváljanak a melltartótól vagy a törülközőtől.
2023. okt. 17. 16:14
 25/38 A kérdező kommentje:

20

A strandon is vannak így és nincs gond.

2023. okt. 18. 06:16
 26/38 A kérdező kommentje:

21

Eggyel kevesebb elvárás hogy nem szólnak meg a melltartó miatt :)

2023. okt. 18. 06:18
 27/38 A kérdező kommentje:

22

Nem mindenkinek tetszik ugyanaz az alkat. :)

2023. okt. 18. 06:20
 28/38 A kérdező kommentje:

24

Nem semmi látvány lehetett :)

2023. okt. 18. 06:22
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
#25 a strandon nem kötelező. És hányszor van olyan, hogy megerőszakolnak egy nőt, mi az első kérdés? “mI vOlt RaJtA?”. Szerinted miért?
2023. okt. 18. 07:22
 30/38 anonim ***** válasza:
66%
Fölösleges gondolkodásra késztetni, egy felajzott tinifiú a kérdező, aki eleresztette a fantáziáját és emiatt hülye kérdést írt ki a gyakorira.
2023. okt. 18. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!