Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a lányoknak 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha a lányoknak 18 éves kortól kötelező lenne a topless?

Figyelt kérdés
Mindig és mindenhol, ahol legalább 25 fok meleg van.

2023. okt. 17. 06:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
50%
Így is féltékenyek egymásra. Kinyírnák egymást tuti. Képzeld csak el ha pl egy roma csaj pasija megnézne egy magyar lányt meztelenül a roma csaj előtt, na szerinted mi maradna belőle?
2023. okt. 17. 06:18
 2/38 A kérdező kommentje:
Ez lehet még egy nyomós érv lenne mellette! :)
2023. okt. 17. 06:22
 3/38 anonim ***** válasza:
79%
Hát 30 fok alatt fáznának a csajok, az biztos.
2023. okt. 17. 06:24
 4/38 anonim ***** válasza:
88%
A kötelező dolgokat nem szeretem. Ugyanakkor a megfelelő környezetet, elfogadottságot és ösztönzést lenne jó kialakítani annak érdekében, hogy ha a hőmérséklet engedi, minél lengébben öltözzenek a lányok. Sokan most is megteszik, aminek nagyon örülök és köszönöm nekik, de nem elegen. Pl. lehetne íratlan szabály, hogy megfelelő hőmérséklet esetén a lányok testfelületének legalább fele fedetlen kell legyen, hiszen a legjobb ruha az egészséges bőr. Ki rövid szoknyákkal, ruhákkal, mély dekoltázzsal, merész kivágásokkal tesz eleget ennek a szabálynak. Ez a legalább 50% a strandon közmegegyezéssel 95%-ra fokozandó, azaz egy szál tanga, topless, felső nélkül. Több strand lenne “clothing optional”, azaz elfogadott (fürdő)ruhát hordani de meztelenül lenni is. Sport közben szintén elfogadott lenne meztelenül lenni olyan sportágakban, ahol nem kell védőfelszerelés, mert így sokkal szabadabban lehet mozogni és segít a reális testkép kialakításában.
2023. okt. 17. 06:26
 5/38 A kérdező kommentje:
Én kiegyeznék 30 fokban is. :)
2023. okt. 17. 06:26
 6/38 A kérdező kommentje:
Igen a reális testkép kialakítását is segítené. A strandos is jó ötlet! :)
2023. okt. 17. 06:29
 7/38 anonim ***** válasza:
97%
Elég hamar eljönne az idő, hogy senkit nem érdekel a mellük. Ahogy pl ma a térdét sem nézed meg egyiknek sem, pedig volt idő mikor az is intim volt
2023. okt. 17. 06:43
 8/38 A kérdező kommentje:
Ez könnyen lehet, de kíváncsi lennék mennyi ideig tartana míg eljutnánk odáig. :)
2023. okt. 17. 06:46
 9/38 anonim ***** válasza:
80%
Élvezném. Csak akkor már legyen kötelező alul is pucéran lenni és MINDENKINEK!! Én jóban vagyok a tükörrel de vajon akkor is ilyen vicces lenne ha minden pasinak elő kéne pakolni a csomagot? Szerintem amúgy igen! 😄👍
2023. okt. 17. 07:03
 10/38 A kérdező kommentje:
Ha ez az ára... akkor én benne lennék! :D
2023. okt. 17. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!