Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hitetitek el a sok kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitetitek el a sok kis farkú pasival, hogy a mérete jó?

Figyelt kérdés

Nekem átlagtól jóval nagyobb és vastagabb 19 centi hosszú és olyan vastag, hogy a durex nem jön rám, mysize 64-es kell. Vagy 25-30 nővel voltam eddig és egynél sem volt probléma, pedig még csak 25 vagyok. Nem egy házas nőnek voltam a szeretője már 18 évesen is. De voltam szűz lánnyal is vele sem volt hosszú távon gond. Mindenki élvezte. Általában több szexkapcsolatom is volt egyszerre. Sokan nem akartak elengedni, bevallották, hogy szerelmesek a farkamba.

Ezek alapján miért kell a 14-15 centire is azt írni, hogy jó? Biztos azért csalták szarrá a párjukat velem, mert jó méret...

Nem menőzni akarok, mert az élet több fontos területén meg átlag alatti vagyok. A szüleim pénzén élek még mindig, semmi karrier nincs előttem egyenlőre. Magasságra is átlagos vagyok. Vagy 10 kiló felesleg van rajtam stb. De a farkammal mindig tudtam csajozni.

2023. okt. 13. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Farokméregető Munchhausen bárók olimpiája. Ki tud nagyobbat mondani kategória.
2023. okt. 13. 19:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 méter. Sugarú.
2023. okt. 13. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező. Te egy király vagy. Az emberi nem csúcsa, a nők bálványa, a férfiak példaképe. Minden férfi irigy rád hogy ilyen hatalmas gyönyörben tudod részesíteni a nőket.

Nagyon vigyázz magadra nehogy valami bajod legyen mert akkor jaj jaj jaj, mi lesz az emberiséggel, de főleg a nőkkek. A sok kisfarkú hogy fogja kielégíteni őket .....

2023. okt. 13. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Áh csak 19? Francba, hát 19,5 alatt csak pisilésre alkalmas.
2023. okt. 13. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
30%
4es8as vagyok. Látom a kis fütyikék már kezdenek lepontozni. Nem baj, mi a kérdezővel tudjuk, hogy igazunk van.
2023. okt. 13. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 A kis pöcsűeknek más boldogság nem maradt. Ennyi van nekik. Nézd el a sok szerencsétlennek.
2023. okt. 13. 19:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem még csak az 5. barátnőm van, de mondta, hogy elmesélte pár barátnőjének, hogy mekkora farka van. Mindenki irigy lett rá és mondták neki, hogy most már tudja milyen isteni érzés az, amikor a száján jön ki a farkam. :D

A barátnőm meg teljesen belém van zúgva, pedig 10 évvel idősebb, mint én.

Nem szeretnék ezek után még csak átlagos farkat sem.

2023. okt. 13. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!