Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hitetitek el a sok kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitetitek el a sok kis farkú pasival, hogy a mérete jó?

Figyelt kérdés

Nekem átlagtól jóval nagyobb és vastagabb 19 centi hosszú és olyan vastag, hogy a durex nem jön rám, mysize 64-es kell. Vagy 25-30 nővel voltam eddig és egynél sem volt probléma, pedig még csak 25 vagyok. Nem egy házas nőnek voltam a szeretője már 18 évesen is. De voltam szűz lánnyal is vele sem volt hosszú távon gond. Mindenki élvezte. Általában több szexkapcsolatom is volt egyszerre. Sokan nem akartak elengedni, bevallották, hogy szerelmesek a farkamba.

Ezek alapján miért kell a 14-15 centire is azt írni, hogy jó? Biztos azért csalták szarrá a párjukat velem, mert jó méret...

Nem menőzni akarok, mert az élet több fontos területén meg átlag alatti vagyok. A szüleim pénzén élek még mindig, semmi karrier nincs előttem egyenlőre. Magasságra is átlagos vagyok. Vagy 10 kiló felesleg van rajtam stb. De a farkammal mindig tudtam csajozni.

2023. okt. 13. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Én csak a válaszokat jöttem olvasni, mert ez izgi lesz 🍿🍿🍿
2023. okt. 13. 15:56
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem voltál te egy nővel sem. Akinek nagy farka van és rengeteg akcióban vesz részt annak nem kell a GYK-n erre vernie magát. Keress munkát és kezdj valamit az életeddel.
2023. okt. 13. 16:04
 3/17 A kérdező kommentje:

#2 Pedig de. Elég sokat szoktam itt olvastatni és már elegem lett a sok hazug kommentből.

Azon vagyok, hogy kitaláljam mit is szeretnék.

2023. okt. 13. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 18,5 cm hosszú és 5 centinél kicsit vastagabb. Én sem dicsekedeni jöttem de fontosnak tartom megosztani, hogy még 14 évesen, az első barátnőm anyukája észrevette, hogy mekkora a farkam és hónapokig hármasoztunk a fater háta mögött, aztán szakítottunk. Nekem 200 emberrel volt dolgom szexuálisan pedig még csak 22 éves vagyok. Se a nők, se a férfiak nem panaszkodtak, de még az állatok sem. Volt aki szerelmes verset írt a farkamhoz, csak hogy megérinthesse.

Én sem értem kérdező, hogy az olyen csicskáknak mint pl a #2es, akinek a kommentjén látszik, hogy kicsi van neki és irigykedik, miért pátyolgatják a kis lelküket. Nem is értem az irigykedés okát, hisz mi csak leírtuk az igazságot...

Nekünk is vannak ám rossz tulajdonságaink. Én pl olyan magas vagyok hogy néha ha nem figyelek akkor beverem a fejemet a metróajtóba, látjátok, senki sem tökéletes.

2023. okt. 13. 16:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy van, és voltam jó pár nővel. Én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb szereti, már a látványtól beindul, de a halvérűek nem szeretik.
2023. okt. 13. 18:12
 6/17 anonim ***** válasza:

4

😂😂😂

2023. okt. 13. 18:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is a 64-es óvszer kell, de csak 18 centim van. Nekem se volt soha gondom vele. 1 centit nem adnék belőle.
2023. okt. 13. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:

#4es vagyok.

"De a farkammal mindig tudtam csajozni"

Magam sem fogalmazhattam volna szebben. Nem akarok megbántani senkit, de a kispöcsű csicskák azt mondogatják mindig, hogy jaj "úgysem a péniszünkel csajozunk, ha már ott vagyunk az ágyban akkor meg azért úgyis lesz szex". Ha csak fele akkora farkatok lenne mint nekem és a kérdezőnek, akkor tudnátok, hogy mi a dörgés. Ugyanis ha kicsi a farkad, akkor faképnél hagy a csaj, onnan tudom mert nekem nagy van és engem meg nem hagy faképnél soha senki.

Mi - vagyis én, kérdezőről nem tudom biztosan - úgy szoktuk csinálni, mint a Kőgazdagokban a srác aki kipakolta a sluszkulcsokat az asztalra, hogy lássa a lány, na, csak mi a falloszunkat vesszük elő. Ha van olyan hely ahol csak nők vannak - ritkán akkor is ha férfiak csak ugye nem tudom hogy melegek e látásból, erről még lesz egy sztorim - akkor szégyenérzet nélkül - mert nekünk, szörnyfaszúaknak nem kell szégyenkeznünk, mint a kis fütyikéknek - előveszem a hímtagom és elkezdem húzogadni, ők pedig nyálcsorgatva nézik és könyörögnek, igen, férjes asszonyok is.

Amit ígértem sztori: volt egy 30 éve házas férfi gyerekekkel meg minden, meglátta a farkamat és akkor derült ki számára, hogy meleg, annyira tetszett neki. Ott hagyott csapot, papot és most melegként él a csodálatosan nagy farkam miatt.

Nem dicsekvés, de nagyon sok privit kaptam - igen 10/10-es fiatal hölgyek is voltak a küldők között. Volt aki csak boldogtalan a férje mellett de voltak 14-20 évesek is, akik a mélytorkozást akarják gyakorolni rajtam, hogy biztosan menjen nekik. Igyekszem váloszolni nektek, de tényleg rengetegen vagytok.

2023. okt. 13. 18:43
 9/17 anonim ***** válasza:

A szörnyfarok nem 15 centiméter kezdődik. Kép nélkül kamu vagy.

2023. okt. 13. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik 17 éves lány, aki írt a 8-nak, hogy gyakorolna, tudom tudom még nem vagyok 18 de lécci ne szekáljatok ezért. Pont egy utcában lakunk és már ki is próbáltam. Higgyétek el tényleg szörnyeteg, és nagyon kedves is. Csak egy picit tudtam többet bekapni a felénél, de nagyon megdícsért 😊
2023. okt. 13. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!