Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek a párja hónapokig külföldön dolgozik vagy gyakran utazik külföldre Ti hogy bírjátok ezt kezelni?
Figyelt kérdés
Le tudjátok, akarjátok folytani valahogy a libidótokat?2023. okt. 10. 13:56
11/19 anonim 

válasza:

Néha az én páromnak is el kell utaznia pár napra, max hétre. Masztizással ki lehet bírni
12/19 anonim 

válasza:

Úgy látom a válaszolók többsége itt szeretőt tart, félre kúrogat.
Most komolyan, ti ennyire semmibe veszitek hogy van párotok vagy ennyire nem tudtok parancsolni a nemi szerveteknek??
Ha nekem van párom és szeretem, eszembe nem jutna mással összefeküdni és megcsalni, csak azért mert kívánom a szexet és nincs itthon.
13/19 anonim 

válasza:

12 Voltál olyan helyzetben hogy a barátod 6 hetente járt haza 2 hétre?
14/19 anonim 

válasza:

Olyanban voltam hogy 4hétig volt távol, és csak 3-4 napra jött haza.
Kibírtam, meg sem fordult a fejembe hogy keressek valakit.
15/19 anonim 

válasza:

Férjem kamionozik, 2hetente jár haza. Soha nem csaltam meg és ő se engem.
16/19 anonim 

válasza:

15/15
A mondatod második felében ne legyél biztos. 😒😒
17/19 anonim 

válasza:

16/16. Pedig abban biztos vagyok. Inkább én vagyok a huncutabb, de nem csalom.
18/19 anonim 

válasza:

Ha huncut vagy akkor csinálod.
🤭🤭
Írj privátot
😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!