Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők, akiknek a párja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akiknek a párja hónapokig külföldön dolgozik vagy gyakran utazik külföldre Ti hogy bírjátok ezt kezelni?

Figyelt kérdés
Le tudjátok, akarjátok folytani valahogy a libidótokat?

2023. okt. 10. 13:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. Nyitott kapcsolat a megoldás
2023. okt. 10. 14:06
 2/19 Mélybenyomás ***** válasza:
84%
Sok ilyen nő szeretőt tart, nekem is volt kamionos felség a szeretőm..
2023. okt. 10. 14:39
 3/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha jol erzekelem, epp legitimitast, pozitiv megerositest varsz notarsaidtol a megcsalasra.
2023. okt. 10. 14:56
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Ha a párod belemegy akkor beszéld meg vele, hogy addig tartasz egy barátot aki kefél.

Hidd el, bele fog menni. Egyébként lehet ő is kint félre fog dugni. Jobb lenne ezt tisztázni, mert ha a háta mögött teszed ezt és kibukik akkor az sokkal szarabb..

2023. okt. 10. 15:05
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
Úgy, hogy ismeri a pasit, aki "kezel" amíg ő nincs itthon.
2023. okt. 10. 15:18
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon rossz tud lenni

De a megfelelő bizalom mellett nincs félni való

Hagyott már itthon egy párszor munka miatt

2023. okt. 10. 15:21
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

Én 1 éve dolgozom kint. Páromnak kerestünk egy pasit aki hetente jár át hozzánk.

Mivel párom nem szereti a gumit annyit kértem tőle fogamzásgátlót váltson ki mert nem fogom senki gyerekét nevelni ha be sikerül...

Tudok róla így nem a hátam mögött csinálja és mindig ír mikor megy át hozzá és nem lesz egy óráig kb.

2023. okt. 10. 15:31
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem lep meg, hogy itt mindenki kb azt gondolja, hogy feltétlenül csak a félredugás a megoldás. Párom néha 1-2 hétre elutazik, döbbenetes, de ki lehet bírni dugás nélkül. Van két kezem, magamnak is tudok örömet okozni. Amúgy nehéz, meg nyilván hiányzik, de valahol azt gondolom, hogy megerősít minket. Mert mikor újra hazajön, az mindig nagyon jó. Azt én sem látom működőképesnek, hogy többet van máshol, mint itthon. Tehát távkapcsolat nekem nem menne, de rövidebb időket ki lehet bírni.
2023. okt. 10. 16:04
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Pasiként vagyok én most pont ilyen helyzetben, a párom van gyakran és hosszú ideig külföldön. Bevallom, hogy elég nehezen bírom, gyakran vagyok falkaparós állapotban...
2023. okt. 11. 08:47
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

#8 De ha kint dolgozik, akkor nem néha 1-2 hét, hanem sok eseteben 4 hét ott egy hét itthon vagy valami ilyesmi.

Megoldás a szerető tartása. Én nem egy ilyen nőt dugtam élete során. Ők a legjobbak, mert tényleg nem akarnak többet.

2023. okt. 14. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!