Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, az igaz, hogy akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, az igaz, hogy akinek kicsi a fütyije azzal nehezebb pisilni?

Figyelt kérdés
Mármint célozni
2023. okt. 9. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom milyen lehet naggyal pisilni, nekem bébirépám van.

Ezzel viszont könnyen megy.

2023. okt. 9. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Miért lenne nehezebb? Kifolyik az így is, úgy is. Célozni meg előre kell, nem lefele a bokád felé 🤣
2023. okt. 9. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha rövid a p.csöd, közelebb kell állni, nem kell a wc-ből balatont csinálni.
2023. okt. 9. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Nem hiszem
2023. okt. 9. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Az enyém mondjuk nem kicsi, de szerintem nem. Nem kell azt két kézzel vagy marokra fogni ahhoz, hogy célozni tudjál vele, elég az ujjaid közé venni. Kifelé meg nagyjából ugyanakkor lendülettel jön az anyag, azon a pár centin már nem múlik, a húgycső nagy része amúgy is a testen belül helyezkedik el. Plusz nem véletlenül szokták mondani a nagyon kicsi péniszekre, hogy pisilni jó lesz, de másra nem nagyon. :)
2023. okt. 9. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmivel nem nehezebb...
2023. okt. 11. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!