Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánikot, miként élted meg, hány évesen döbbentél rá (bármilyen beállítottságú ff véleménye érdekel)?

Pánik nélkül. Néha a tükörben szembesülök vele, hogy a rohadt életbe, egyre több az ősz hajszálam 😅, de elfogadom, hogy az idő előrefelé megy, nem hátra.
Fiatalabb koromban sportoltam eleget, nem kezdem újra, de anélkül is tartom a súlyom, nem akarom bizonygatni magamnak sem, másoknak meg pláne nem, hogy fiatalodok.
Szexuálisan nem vagyok már a csúcson, de nem is panaszkodom, működik rendesen, már amikor néha becsajozok.

Kedves 10-es!
Az általánosítás nem jó szemlélet! Nem látunk bele mások életének részleteibe, a vásár pedig két emberen múlik (vagy akár többön).
Elmondom, ötvenesként, miért nem korombélieket keresek. Kezdjük ott, csalódást okozott az ötvenes nejem. Épp tegnap hallottam a Fehér lótusz c. filmben: "𝘝𝘢𝘯𝘯𝘢𝘬 𝘯𝘰̋𝘬, 𝘢𝘬𝘪𝘬 𝘭𝘦𝘭𝘬𝘪𝘭𝘦𝘨 𝘬𝘢𝘴𝘻𝘵𝘳𝘢́𝘭𝘫𝘢́𝘬 𝘢 𝘧𝘦́𝘳𝘧𝘪𝘢𝘬𝘢𝘵" Evvel egyet kell értenem! A csillagokat is lehoztam volna, ha kéri, de szerelem ide vagy oda, megvonta az intimitást és évről évre egyre jobban lenézett.
A korombéli nők többsége foglalt. Aki nem, az vagy megrögzött vénlány vagy elvált. Utóbbiak jelentős része nem kíván új kapcsolatot, mert megcsömörlött a régi viszonyában. Azon ötvenes nők, akik adnak magukra és (még) van szexi kisugárzásuk szintén fiatalabb partnert keresnek. (Régen magam is voltam párja idősebb nőknek. Ismerőseim között is akadnak ilyen hölgyek.)
A fiatalabb nő képes Istenkirályként tekinteni a férfiakra és lelkesedni a kapcsolatért. 😉🤪 Főként, ha még nem volt házas, nem élt együtt senkivel. A tapasztalt férfi viszont képes lelki támogatást nyújtani, sőt, a hétköznapi életben is gyakorlatias, talpraesett. Nem csak látom, de hallom is a fiatalabb nőktől, a mai fiatal férfiak egyre kevésbé férfiasok. (senkit nem kívánok megbántani, de nagyrészt töketlenek)

És hány évtized házasság után váltatok el, és miért?
A feleséged dobott, vagy te kezdeményezted a válást?
Gondolom, ha már fiatalabb korodban is sokat kalandoztál a korosztályok között, akkor a kapcsolatotok alatt is már meglehetett az ilyen irányú vonzalmad a fiatalabb nők iránt. Vagy nem jól gondolom? ;)
Egyébként a tízes nem általánosított mert ezt írta: "Undorítóak az OLYAN férfiak".
És ne minden férfit magadhoz méricskélj, akinek idős létére fiatal csajok után kell szaladgálnia.
Rajtad és néhány OLYAN férfin kívül, nagyon sokan szépen megöregednek a házastársuk mellett békességben és boldogságban, nagypapák és nagymamák lesznek, és talán még az is megadatik nekik, hogy dédunokáik legyenek.
Ne magadból indulj ki... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!