Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is stresszelt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is stresszelt az első szex elött?

Figyelt kérdés

18 F vagyok még szűz.

Megismerkedtem 1,5 hónapja társkeresőn egy 21 éves lánnyal.

A lány Ausztriában dolgozott hotelban, nemrég jött haza,

1 hónapon keresztül míg kint dolgozott skyp-on beszéltünk,minden este.

Mióta hazajött azóta kétszer találkoztunk a belvárosban, szerdán meghívott magához

( szüleivel él) szülei nem lesznek otthon,hogy filmezzünk.

Valószínűleg nem fogunk filmezni,tudja hogy szűz vagyok, nem volt még barátnőm,de nagyon stresszelek hogy béna leszek,ha arra kerül a sor.

2023. okt. 9. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs min stresszelni, főleg ha ő nem szűz.
2023. okt. 9. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Speciel én nem, de mondjuk be voltam rúgva és alkalmi volt 😄

Bro' ha előre rástresszelsz akkor nem fog állni a cerka. Tanács: ne akarj bizonyítani!!! Legyetek együtt, csók, tipi-tapi, petting, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat (gumit azé' vigyél).

2023. okt. 9. 14:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Gumit?

Mármint óvszerre gondolsz,azt vigyek?

De persze az lesz nálam

2023. okt. 9. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Igen béna leszel már ahogy letolja a bugyit és berakod neki már el is fogsz durranni utána meg Bealszol és horkolásodtól szegény nem tud aludni, majd jön a második menet ott már 2 percet tovább fogod bírni tehát 2 perc után fogsz majd elmenni de a csajod nem lesz kielégítve ezért majd el ne felejtsd szegény képet befújja az ni mielőtt már nem szűz ezért nyugodtan lehet keményebben ujjazni hogy élvezzen el, aztán nyald ki a finom nedves punciját :P

Majd rájön hogy miattad kár hazajönni volt hazajönni, egy gazdag 50-es osztrák pasival jobban járt volna..

2023. okt. 9. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem stresszeltem nagyon de én is egy tapasztaltam nővel veszítettem el. És előtte beszélgettünk és találkoztunk is hónapokig. És 2szer le is szopott Aztán lovaglóban ült bele, nekem lógott a kezem mint a hülyének ő megfogta a kezemet és rátette a melleire. egymásra mosolyogtunk nem volt rossz.

Én egyébként nem tudtam elélvezni egy óra után se kb olyan volt a lánynak mintha egy ilyen földretapasztható dildó lennék izzadt már én is izzadtam soha nem volt olyan hogy 10 percig az az érzésem volt kb mintha mindjárt elmennék és már remegtem olyan volt, persze nem ilyen beteges epilepsziást képzeljetek el. Akkor mondta hogy pihenjünk egy kicsit inkább feküdtünk egymás mellett utána meg simogatás volt persze.

Nyilván azért nem mentem el mert volt valami stressz tudatalatt, de hogy amugy nem volt stessz tudta hogy szűz vagyok nem akartam bravúroskodni :D nem tartottam cikinek ha esetleg kérdezek tényleg egy játék volt mintha közösen teniszeznétek csak most nem teniszeztek hanem szexeltek na bumm

Amugy meg azt is hozzá kell tennem, hogy nekem azért nem volt annyival másabb az élmény mint amit elképzeltem hogy vajon milyen lehet majd. Csak mert sokan ezt mondják.

2023. okt. 9. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Mármint nem az aktus előtt közvetlen hanem mittomén 3 nappal előtte

Előző voltam

2023. okt. 9. 14:23
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Egészséges izgalom mindenkiben van, de stresszelni nem kell! Az sosem vezet jóra! Engedd el magad, előjátékként nyald sokáig a punciját, közbe ujjazd meg, attól el fog élvezni. Aztán akaszd be neki a farkad. Nem fogod sokáig bírni az elsőt, pár lökés lesz és telelövöd az óvszert. De nem fog csodát várni a csaj tőled, hogy tudja, hogy szűz vagy! Szóval ne parázz ezen! Ha tetszel neki,megtanít a dolgokra úgyis! ;)
2023. okt. 9. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is izgultam de nem stresszeltem az első alkalom előtt. Kaptam néhány jó tanácsot a bátyámtól, és maradéktalanul megfogadtam mindent, és talán éppen ezért nagyon jó emlék a mai napig "az első alkalom".
2023. okt. 9. 16:48
 9/9 Oldfire ***** válasza:
Persze. Igy szép. No para.
2023. okt. 10. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!