Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan problémám van hogy szex előtt van hogy elkezdek izgulni, stresszelni, kapkodni és van hogy lelankad, ezellen mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Kb egy éve alakult ki azóta volt több sikeres aktusom is, ám sokszor jelentkezik. Orális szexnél nincsen semmi gond csak akkor amikor elkezdődnének a dolgok#stressz szex előtt
2023. febr. 6. 15:58
1/5 anonim válasza:
Az én volt barátomnak is volt ilyen, úgy tudtuk megoldani, hogy eltereltem a figyelmét olyankor és akkor nem stresszelt és mikor sikerült akkor már jó volt. Próbáljátok meg ti is.
2/5 anonim válasza:
A figyelem eltérés is jó ( tudom, egyszerű mondani), de ne gondolkozz azon, hogy mi lesz éppen, nincs világvége, stb.
De segíthet egy pohár bor, egy üveg sör is ellazulni...
3/5 anonim válasza:
Hát az alkohol épp hogy nem segít ellazulni, hanem még jobban rágörcsösít, elapasztja a vérmozgást a farokba, aztán nézhetsz, amikor meg sem mozdul a nőre. Faképnél fog hagyni.
Muszáj valami nyugtatót bevenned, vagy potencianövelőt, mert sajnos én is volt már úgy besüppedtem párszor, jópárszor. Én nem találtam erre ellenszert, ez egy ördögi körforgás.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. febr. 6. 20:16
5/5 A kérdező kommentje:
potencianövelő az vajon segíthet?
2023. febr. 7. 16:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!