Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozos alberletbe jött egy lány aki tetszik, hogyan lehetne szexre terelni a témát anélkül, hogy a frászt hoznám rá?
Alapvetoen egy idosebb noe a lakas ott berelek szobat. A no dolgozik. Most jott a masik szobaba ket napja egy fiatal csaj. Elég jó. Kb velem egy idős. De nem tudom hogyan kozelitsem meg. Arra is gondoltam h ha akar valamit úgyis keresni fogja a társaságom, kimegy a konyhába stb, de lehet h nem. Egyszerű helyzetnek tűnik de azért egy albérletben mégsem hozhatom kellemetlen helyzetbe egy direkt bepróbálkozással. Fel kellene vezetni. Beszélgetni a két nap alatt még nem nagyon tudtam vele.
Ma volt az elso alkalom, hogy kint reggelizett amikor főztem. De csak két szót beszéltünk az időjárásról.
Ki mit javasol? Van valami bevált trükk ilyen lakótárs esetében?

Ha én akarok valamit valakitől, akkor nem szórakozom a másikkal, játszmázni pedig pláne nem játszmázok, minek..
De ez csak az én véleményem.

Jo akkor ez ennyi volt. Kesz
Igy lesz az álomból meg romantikából b,zi nagy semmi meg nyuglodes meg dogunalom. Rajtam nem mulna.

Sajnálom. Ez ilyen sajnos. Nem tudsz vele mit kezdeni.
De azért ne fordulj el tőle. Ha beszélgetsz vele még, hátha jobban megismer és átfordul ez az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!