Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kozos alberletbe jött egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kozos alberletbe jött egy lány aki tetszik, hogyan lehetne szexre terelni a témát anélkül, hogy a frászt hoznám rá?

Figyelt kérdés

Alapvetoen egy idosebb noe a lakas ott berelek szobat. A no dolgozik. Most jott a masik szobaba ket napja egy fiatal csaj. Elég jó. Kb velem egy idős. De nem tudom hogyan kozelitsem meg. Arra is gondoltam h ha akar valamit úgyis keresni fogja a társaságom, kimegy a konyhába stb, de lehet h nem. Egyszerű helyzetnek tűnik de azért egy albérletben mégsem hozhatom kellemetlen helyzetbe egy direkt bepróbálkozással. Fel kellene vezetni. Beszélgetni a két nap alatt még nem nagyon tudtam vele.

Ma volt az elso alkalom, hogy kint reggelizett amikor főztem. De csak két szót beszéltünk az időjárásról.

Ki mit javasol? Van valami bevált trükk ilyen lakótárs esetében?

2023. okt. 9. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha én akarok valamit valakitől, akkor nem szórakozom a másikkal, játszmázni pedig pláne nem játszmázok, minek..

De ez csak az én véleményem.

2023. okt. 9. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont hogy egyből eldől hogy akar-e valamit vagy sem. Ha ennyire elutasító, akkor minek tepersz? Csak rontod a helyzetet.
2023. okt. 9. 22:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Így van, a 12-es jól mondja.
2023. okt. 9. 22:53
 14/23 A kérdező kommentje:

Jo akkor ez ennyi volt. Kesz

Igy lesz az álomból meg romantikából b,zi nagy semmi meg nyuglodes meg dogunalom. Rajtam nem mulna.

2023. okt. 10. 12:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem történt semmi azóta sem?
2023. okt. 10. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Semmi. Beszeltunk par szot de ennyi. En megtettem mindent. Ha akar valamit jelezni fogja.
2023. okt. 10. 13:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Ez ilyen sajnos. Nem tudsz vele mit kezdeni.

De azért ne fordulj el tőle. Ha beszélgetsz vele még, hátha jobban megismer és átfordul ez az egész.

2023. okt. 10. 13:44
 18/23 A kérdező kommentje:
Ma is csak azt kaptam hogy ő siet a buszhoz, mert vacsorázni megy egy "baráttal". Ennyit tudtam vele kb beszélni. Fél óráig zuhanyozott, kicsípte magát, velem alig beszélt. Ezt el kell engedni....
2023. okt. 10. 14:39
 19/23 A kérdező kommentje:
Szóval bement busszal a városba. Nem tudom. Az okosak esetleg mondják meg h ezzel mit tudok kezdeni h minden nap "vacsorázni megy egy barátjával" vajon hajtanak rá és randizgat vagy csak barátnőzik? Vagy bejár shoppingolni és nem akarja elmondani mit csinál? Vagy utalás rá h hívjam el? Vagy vigyem el autóval? Szóval ezzel a sietek mert vacsorázni megyek egy ismerőssel (azt se tudom ebbol h fiu, lány az illeto) nem tudom mit tudok kezdeni. Erre szerintem nincs megoldás. Probaltam vele tegnap kozos programot szervezni ketszer is de nem sikerult. Latszolag nem igen foglalkozik velem.
2023. okt. 10. 14:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Felajánlhattam volna hogy beviszem de nem vagyok taxi hogy (esetleges randira) fuvarozgassak lányokat. Bár lehetett volna h bemegyek vele. Megvárom amíg lerázza azt a majmot jol bekajáltatja magát aztán elviszem én valamerre.
2023. okt. 10. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!