Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozos alberletbe jött egy lány aki tetszik, hogyan lehetne szexre terelni a témát anélkül, hogy a frászt hoznám rá?
Alapvetoen egy idosebb noe a lakas ott berelek szobat. A no dolgozik. Most jott a masik szobaba ket napja egy fiatal csaj. Elég jó. Kb velem egy idős. De nem tudom hogyan kozelitsem meg. Arra is gondoltam h ha akar valamit úgyis keresni fogja a társaságom, kimegy a konyhába stb, de lehet h nem. Egyszerű helyzetnek tűnik de azért egy albérletben mégsem hozhatom kellemetlen helyzetbe egy direkt bepróbálkozással. Fel kellene vezetni. Beszélgetni a két nap alatt még nem nagyon tudtam vele.
Ma volt az elso alkalom, hogy kint reggelizett amikor főztem. De csak két szót beszéltünk az időjárásról.
Ki mit javasol? Van valami bevált trükk ilyen lakótárs esetében?

Szerinted hogy kellene működni? Beszélsz vele két szót a szexről és felsóhajt, ó de jó lenne ha megdugnál vagy mi?
A #3-as nagyon jól megfogta a lényeget, amíg nincs szimpátia, vonzalom addig nincs vágy, meg szex sem. Szóval inkább a normál kommunikációra gyúrj rá, a nélkül nem fog semmi sem történni.

Próbáld még. Nem azt mondom...
Csak ez a sok magyarázat...Hogy mindenre van valamije, hogy miért nem.. Ez nem tetszik csak.
Egy valamit megtanultam. A no mindig tesztel. Amikor nemet mond az igent jelent sokszor. Persze nem szo szerint. Vagy csak azert mond nemet hogy nemet mondhasson de valojaban akarja. Vagy kivancsi ra megsertodok-e. Erdekes mennyi mindenre nemet mond kozben egyre tobbet latom es egyre nyitottabb. Egyszer ahogy a noket ismerem a legvaratlanabb pillanatban fog megkerni ra h segitsek valamiben vagy kiserjem el valahova. Szerintem.
Lenyeg h o eszrevette h nyitott vagyok neki ez egy lehetoseg es ido kell h eldontse akarja-e. Nyilvan kezdhetnem azzal is hogy bemegyek a szobajaba kirakom a f@rkam es megkerdezem leszopja-e. De jelenleg nem egy olyan jatekban vagyunk. Fel kell epiteni.
Volt olyan is. Elmentem egy csajjal kirandulni. Megcsokoltam kint. Hazamentunk es azonnal szopott. De szerintem h ne legyen visítozás a f@@sz miatt egy csóknak mindenkepp el kell csattanni.. na johetnek a trollok szetszedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!