Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátom már szexelni akár, de én nem. Sőt én már szakítani akarok vele mert rajottem h senkivel sem akarok kapcsolatot vagy szexet.Mit csináljak vagy h mondjam el neki? Nem akarom megbántani őt, mert már így is még van sértődve h nem feküdtem le vele.
2023. okt. 8. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Szakíts, hadd találjon valaki normálisat, te meg keress fel egy szakembert, hogy kiderítsétek, honnan jött nálad ez a "nem akarok se szexet, se kapcsolatot" dolog.

Vagy ha túl fiatal vagy, egyszerűen foglalkozz magaddal, éld az életed és majd alakul valahogy.

2023. okt. 8. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha van egy kis józan eszed, akkor belátod, hogy ez így nyilván senkinek sem jó. A legrövidebb út pedig mindig az egyenes. “Nézd Tomi, rájtöttem, hogy nem vágyom kapcsolatra, jobb lesz nekünk külön.” Na valahogy így. Fejben meg vannak gondok, ha valaki megsértődik ha nem fekszel le vele, emiatt nehogy te érezd mahad rosszul. Egy érett férfi ezt helyén tudja kezelni, vagy szakít, vagy időt ad és türelmes. Semmiképp se hisztizik. Lehet pont ez a tempó meg az erőltetés miatt érzed azt, hogy nem akarsz kapcsolatot.
2023. okt. 8. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen recept, egy szakítás fájdalmas és általában elszabadulnak az érzelmek, akármit is csinálsz. Ha tényleg elhatároztad magad, akkor inkább legyél rajta gyorsan túl, minél tovább húzod annál rosszabb lesz. Szar lesz a következő időszak, aztán pár hónap múlva nem is fogsz rá emlékezni.
2023. okt. 8. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítani szeretnél tedd meg! Úgy ahogy ide írtad.
2023. okt. 8. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
35%
Lépj ki, és majd holnap nyitsz egy új cset ablakot 🤣
2023. okt. 8. 12:29
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 Mi?
2023. okt. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!