Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ilyenkor ezt miért csináljátok? 22L
Figyelt kérdés
Ha beszéltek egy lánnyal a szexről, és h jó lenne majd megvalósítási, akkor utána miért nem írtok?
Már megvan a csaj, minek erőlkodjek tovább elven gondolkodok?
2020. máj. 14. 22:58
A kérdező szavazást indított:
Meguntam a csajt
meggondoltam magam
Le van már beszélve. Nem kell törni magam
Másra nőre is kell szakítanom időt.
28 szavazat
1/19 anonim válasza:
Mert anya elvette a telefont. :-(
2/19 anonim válasza:
sokszor kamu vagy nagyon gyanús és ilyenkor már jó ideje csak szívatom, általában ki is derül, hogy kamu volt
ha valakivel beszélek és tuti fix a dolog (a csaj és a szex is), akkor nem állok hozzá máshogy
4/19 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, h már ismerjük egymást, és párszor szexeltünk is.
2020. máj. 14. 23:14
7/19 anonim válasza:
Na az egeszen mas, ha mar szexeltetek is. Igen, megkapta mar, amit szeretett volna. Hajtja tovabb a kivancsisag.
Nem azt mondom, hogy ez de jo, de eleg tipikus fiatal pasinal.
Mar szinte nem banom, hogy lanykoromban kimaradt sokminden. Nem tudtam volna elviselni, es sok pofaraeses lett volna.
9/19 anonim válasza:
Bármi előfordulhat, lehet csak képeket akart az esti recskázáshoz, lehet csak chatizélni akart, lehet inkába szállt a bátorsága, minden megeshet. Ne bosszantsd fel magad, vedd úgy hogy lemaradt a lehetőségről, az ő baja és lépj tovább :)
10/19 anonim válasza:
*nah automata helyesírás-ellenőrző, nem inkába hanem inába szált a bátorság, azért így már más a jelentéstartalma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!