Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testvérek között mennyire lehet különbözőség a szexhez való hozzáállásukat tekintve?
Mondok példát, hogy érthető legyen mire gondolok:
Adott két testvér, az egyik bevállalós, imád szexelni és nem szégyel róla beszélni, míg a másik zavarba jön a témától, visszahúzódobb, szemérmesebb típus. Az egyik falja a partnereket, a másik monogám alkat.
Ti például a tesóddal tudjátok egymásról, hogy milyen a másik nemi élete? Miket csinál a párjával vagy épp miket nem?
Ha kommenteltek, jó volna ha feltüntetnétek hogy melyik testvér milyen nemű és hány évesek vagytok. Köszönöm.

Én csak azt tudom, hogy mamáék igen szigorú erkölcsi alapokon nevelték apát és a 7 évvel fiatalabb hugát, nénémet. Mondhatni bigottan.
Nem egyformán hatott rájuk. Míg apa lázadó volt, addig nénémet elnyelte a sötétség és korlátoltság.
Történt pedig, hogy a fiatal lány rajongott a bátyjáért. Azt kezdte érezni szerelmes, és elkalandozott a fantáziája. De hatott mama "tanítása". Frusztrált lett. "Micsoda bűnbe esett".
És belevetette magát a tanulásba. Bezárta magát, elzárta magát az élet elől. Volt rálátása apa életére.

Mi anno megbeszéltük ezt a testvéremmel. Ő férfi, én nő.
Ő folyton csajozott, nem kötötte le magát, rengeteg partnere volt. Elég részletesen beszélt a szexuális életéről.
Nekem csak hosszú kapcsolataim voltak, a legrövidebb is 2.5 év volt. Jóval kevesebb partnerem volt, mint neki, sosem feküdtem le kapcsolaton kívül senkivel. Egyszerűen, mert ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!