Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan párkapcsolatról, ahol?...

Figyelt kérdés

Két különböző személyiség alkotja a párt. Az egyik:

1. 18 éves lány

Természete: szégyenlős, izgulós, szemérmes, csendes, romantikus, ábrándozós

Külső: alacsony, vékony, törékeny alkat, fogszabályzós

Intim szituációban: pirulva kelleti magát egy kicsit, inkább szerelmes verseket ír, amiket, vagy jól látható helyre helyez, vagy a szerelme elé térdelve elszavalja

2. 23 éves nő

Természete: bátor, vakmerő, nagy hangú, határozott, vagány, humoros, fizikailag/lelkileg erős típus

Külső: magas, sportos, kissé izmos, de ugyanakkor nőies

Intim szituációban: Rámenős, a jó értelembe véve "erőszakos", a falnak nyomja, vagy ölbe kapja a párját, mindig ő irányít, mindig ő van felül, bármilyen pózról legyen szó

Mindezek után engedjetek még egy-két keresztkérdést a témához. Ha tegyük fel, nektek lenne végtelenül szégyenlős barátnőtök, mit szólnátok hozzá, ha bevallaná, hogy:

- szexistennőnek tart titeket?

- nagyon tetszik neki a feneketek, meg úgy egyáltalán az egész testetek?

- szexben az a kedvenc helyzete, mikor rajta fekszetek és a hasatok, melletek szoros ölelésben összeér és újra meg újra szerelmet vall nektek, illetve szereti, ha ti is szerelmes szavakat súgtok a fülébe?

- szeret romantikus, hegedűs-zongorás zenéket elképzelni az imént leírt szituációba?

Bocsánat, ha nagyon sok lett és/vagy ha nagyon összefüggéstelen, de kíváncsi vagyok, mit gondoltok a felvázolt párkapcsolatról, az eltérő embertípusokról, szeretném, ha írnátok némi gondolatot.

2021. nov. 15. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szégyellnivalód. Te egy romantikus,szubmisszív típus vagy. Akiről írsz egy maszkulin,domináns,necces de védelmező típus.
2021. nov. 15. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nagyon tetszik ez az egész leírás. Kicsit magamra is ismertem benne, mert a legobb bartánőmmel (aki hetero, de tudja rólam, hogy a rajongója vagyok) is ilyesmi a kapcsolatunk. Tudom jól, hogy ez plátói, néha kicsit fáj is, de nem tudom nem imádni őt. Neki pedig tetszik a hatalom, ami azzal jár, hogy ennyire alárendelem magam neki érzelmileg.
2021. nov. 15. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát a szégyenlős nekem már nagyon végletes, túl gyengének tűnik, és nem szeretem a gyenge embereket. Persze nem a romantikával, gyengédséggel van gond, de ez nekem már egy túlálmodott lányregénynek tűnik, kétlem, hogy a valóságban van ilyen, és hogy működhet bármilyen formában.

Az erősebb lány is véglet, de nem az élhetetlen formában, szerintem ő jól funkcionálhat egy párkapcsolatban.

2021. nov. 15. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, rövidtávon esetleg, de hosszútávon nem vezet jóra. Voltam ilyen helyzetben, senkinek nem volt jó.
2021. nov. 15. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam sokat javult szerintem a szégyenlősség,főleg,ha valaki ott van mellettem,tehát társaság által,de én emiatt is határozottabb nőt keresek,mert az számomra imponáló és motiváló lenne,hiszen én is tudnék ezen javítani,meg az egész egy biztonságot nyújtana.+Rámenőség miatt,a szégyenlős lány felé mindig nekem kéne nyitnom,és biztosan nem vagyok egy csak domináns típus,hanem inkább az egyenlőséget pártolom,hogy oda-vissza legyen nyitás. De egyben az érzelmesség számomra is nagy kincs lenne valakiben,én nehezen mutatom ki,nem vagyok romantikus alkat,de tetszik,ha valaki érzelmes is,ez egy mély dolog.

Ettől függetlenül nyilván ezzel nincs baj,ha a dominánsnak sincs vele problémája,tehát nem akarna egyszercsak egy ugyanúgy alárendeltebb személyt,csak épp vadabbat,szóval egy ilyen helyzetben biztosan nála állna fent az a dolog,hogy elkezd billegni érzelmileg.

Amúgy a kérdésekre válaszolva,az tetszene,ha a párom annak mondana ki,de érdekes,mert ez pont ilyen alacsonyabb személyektől lenne igazán imponáló. A testemmel kapcsolatban meg nagyon tetszene,de ha a külsőmet dícséri valaki,akkor zavarba is jövök,de óriási megnyugvást adna,meg lángolást. Nálam a szerelmes szavakkal baj lenne,ugye mert nem vagyok rokantikus alkat,ő mondhatná persze,mert az az igazi,ha felszabadul. A zene biztosan jó,de inkább legyen akkor elindítva,meg ne egyhangú legyen,ha már hegedűs,hanem fokozódjon,meg én is hadd mutathassak szexi lassú zenét,ami mondjuk nem éppen klasszikus,de odaillő. (Én általában ilyen hegedűs-zongorás zenét meditatív/depresszív időszakokban hallgatok,mert ábrándozós típus vagyok)

2021. nov. 15. 15:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki véleményét, gondolatát. Talán jobb, ha nem gondolkodok ennyit, de hát, ilyen a személyiségem. Remélem sokáig együtt leszünk a szerelmemmel. Bárcsak örökké tartana. Én "foggal-körömmel" kapaszkodok belé.
2021. nov. 16. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem izgalmas párosítás, mindkettő félnek izgató lehet az intimitás a másikkal... szerintem.
2021. nov. 17. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ellentétek vonzása. Elégjól megtaláltátok egymást,legyetek boldogok.
2021. nov. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!