Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Különböző "súlycsoportban"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különböző "súlycsoportban" lévő embereknek van esélyük szerelemre, párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Példának okáért, van egy nagyjából ilyen típusú lány:

[link]

[link]

[link]

Nagyon vágyik egy körülbelül ilyesféle nőre:

[link]

Van esélye a lánynak, hogy viszonzásra leljen a nőnél, minimum szexkapcsolatra, de leginkább szerelemre, párkapcsolatra?

2021. dec. 2. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2021. dec. 2. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem is értem a kérdést. Miért ne lehetne?
2021. dec. 2. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemen volt egy leszbikus pár akik kb hasonlóak volt, az egyik lány ha jól emlékszem boxolt vagy valami küzdő sportot űzött elég jó is volt asszem, a másik meg a tipikus művész csaj (ő valami művészeti képzésre is járt).

Talán 2-3 évig voltak együtt, illetve lehet hogy tovább is, mert amikor végeztek utána már nem jutott több infó el róluk.

2021. dec. 2. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem tűnik extrémnek a különbség, így simán. Ha túl nagy a súlycsoportbeli eltérés, az már necces.
2021. dec. 2. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez bőven oké,sőt csoda,hogy nem fordított esetben van ez a dolog,mert szerintem általában az izmosabbnak előbb bejön a vékonyabb.

De amúgy nagy eltérésnek,ami szerintem okés,csak ritka,ha pl a vékony testalkatú nagyon teltet akarna,vagy akár simán teltet,mert ott a telt valószínű szorongana,bizalmatlankodna. Ebben az esetben ez szerintem egyáltalán nem áll fent. Meg a vékonyak,akin nem látszik izom,de mondjuk csinált már sportot/testmozgást,simán lehet ugyanúgy erős.

2021. dec. 2. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!