Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzett valaha bárki közületek bármilyen szexuális ingert szoptatás alkalmával?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 08:54
4/13 anonim 

válasza:

Nem. Sőt amíg szoptattam addig a mellem táplálási eszköz volt. Tehát a férjemmel való együttlétkor sem tudtam rá szexiként gondolni. Pedig gyönyörűek voltak.
5/13 anonim 

válasza:

Igen, az első gyerkőcnél mikor még új élmény volt. De el is múlt hamar
7/13 anonim 

válasza:

Nem, dehogy. Pedig én egy olyan nő vagyok, akinek kb. mindenről a szex jut eszébe.
De ebben a helyzetben semmilyen szexuális inger nem ért, utólag is elképzelhetetlen. Plusz még azt tudni kell, hogy a szoptatás időnként rohadt fájdalmas dolog. Sokszor szoptattam sírva, miközben azt éreztem, szétnyílik a gerincem.
Lehet, hogy egyes férfiak elgondolása szerint ebben lehet bármi szexi vagy izgató, de a valóságban csak az aberráltaknak.
8/13 anonim 

válasza:

Pedig sok nő van, akinek ez szexuális inger is.
9/13 anonim 

válasza:

Amikor ilyen kérdéseket olvasok mindig megnyugszom, mert rájövök, hogy nálam sokkal betegebb agyú emberek is vannak.
10/13 anonim 

válasza:

9es
Nem beteg agyúság, sokan tényleg felizgulnak ettől, egyszerűen fizikai inger, nem tudatos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!