5 honapos babam napok ota keveset eszik. Jo, ha 150g-ot, egy etkezes alkalmaval. Fesziti magat hatra. Tejem van eleg, mert fejni is tudok meg. Cumizni nem cumizik. Mas is jart igy? Elmult?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 21:33
1/6 anonim válasza:
nálam mindig másként eszik, attól függően hogy épp milyen a teje. ha zsírosabb, több napon keresztül csak 90-100 ml körül eszik (5-6 szor eszik egy nap, 3.5 hónapos) amikor meg vizesebb a tejem - ki tudja mitől - akkor meg 140-160 ml/étkezés....gondolom, van mérleged ha tudod mennyit eszik. mérjed, ha hizik es a kedve is jó nincs gond, neked is vannak olyan napjaid hogy annyira nem vagy kajás.
2/6 anonim válasza:
Ha fesziti magat lehet hogy a pocakja fáj!milyen gyakran eszik?lehet hogy mar több idő is eltelhet az etetések között!
3/6 anonim válasza:
Nekem 4 hósom van. Nem tudom, h mennyit eszik, de pár napja ő is ezt csinálja. Két verzióra tippelek: 1. túl fáradt (félálomban simán szopizik), 2. fáj a pocak.
5/6 anonim válasza:
a mostanában "kijött" napok óta előforduló esetlege hasfájás nagyon nem jó
széklete színe, állaga gyakorisága saga nem változott?
oltás volt mostanság, kötelező, nem kötelező
egyéb rendben? alszik amennyit szokott kb azokban az időszakokban?
nem változtattál etetési szokáson?
kifőzöd az üvegeket vagy csak speciális folyadékozol?
cumikat cseréled havonta kéthavonta?
meg kérdezhetnék még ezret..
6/6 anonim válasza:
*lefejt tej-cumisüveg esetén gondoltam, hogy cseréled e a cumit.
vag ymentruációd nincs, nem olyan, mintha megakarna jönni?
veled minden változatlan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!